BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.503,92
HABER /  MAGAZİN

Tezeren ölümden döndü

Oyuncu Erol Tezeren, Balıkesir'de deniz kazasında ölümden döndü.

Abone ol

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, oyuncu Erol Tezeren ile eşi Anita Tezeren, içinde bulundukları tekneye Erdek-Avşa arasında çalışan arabalı vapurun çarpması sonucu hafif şekilde yaralandılar.

Bölgedeki Zeytinlik Adası açıklarında demirleyen ve içinde sinema ve dizi oyuncusu Erol Tezeren ile eşi Anita Tezeren'in bulunduğu tekneye, Erdek-Avşa Adası arasında çalışan ''Gayrettepe'' isimli arabalı vapur çarptı.

Çarpmanın etkisiyle vapurun alt tarafına takılan tekne, yaklaşık 400 metre gemiyle birlikte sürüklendi. Tezeren çiftinin teknesini, vapurdan atlayan bir genç çapa ipini keserek kurtardı. Kazada Tezeren ve eşi hafif şekilde yaralandı.

Erol Tezeren, Zeytinlik Adası yakınlarında demirledikleri teknelerinde balık tuttukları sırada, karşıdan Gayrettepe arabalı vapurunun geldiğini fark ettiğini belirterek, olayın gelişimini şöyle anlattı:

''Vapurla aramızda epey mesafe vardı. Bize 100 metre kadar yaklaştığı sırada, dikkatli olmamız için sinyal yolladı. Tabi ben anlamadım, yanımızdan geçip gidecek sandım. O sırada geldi, teknemize bindirdi. Bizi yaklaşık 400 metre sürükledi. Soğukkanlı olmaya çalıştım, ama aklıma yapacak bir şey gelmedi. Bir süre sonra vapur durdu. Vapurun bordasının altına girmişti teknemiz. Galiba geminin miçolarından biriydi, bir genç atladı, teknenin çapasını kesti ve bizi kurtardı.''

Tezeren, kazanın şokunu hala atlatamadıklarını belirterek, ''Ölümle burun buruna geldik, çok şanslıymışız ki, hayattayız. Kazada kolumda ve başımdan hafif yaralandım. Eşim de öyle. Ancak doktora gitmeye gerek görmedik'' dedi.