BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Adanada gasp dehşeti

Adana'da silahlı 3 kişi ev basarak çelik kasayı gaspedip kaçtılar!

Abone ol

Adana'da bir eve giren silahlı 3 kişinin, 2 kişiyi el ve ayaklarını koli bandıyla bağlayıp etkisiz hale getirerek, 300 kilogram ağırlığındaki çelik kasayı çaldıkları iddia edildi.

İddiaya göre, Ramazan Yar'a ait, merkez Seyhan ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan apartmana giren ve kimlikleri henüz belirlenemeyen silahlı 3 kişi, kapıyı çalıp, içerde olduğunu tahmin ettikleri Kadir Yar'a (23) seslendiler.

Kapının açılması üzerine Yar ile kız arkadaşının ağızlarına silah dayayan zanlılar, bu kişilerin el ve ayaklarını koli bantlarıyla bağlayıp etkisiz hale getirdikten sonra, evde bulunan 300 kilogram ağırlığındaki çelik kasayı çalarak kaçtılar. Zanlıların, camları tamamen siyah filmle kaplanmış bir otomobille kaçtıkları belirlenirken, Yar ile kız arkadaşı komşuları tarafından kurtarıldı.

Olay yerine gelen baba Ramazan Yar ile yakınları sinir krizleri geçirirken, Ramazan Yar, çalınan kasada 10 bin YTL değerinde ziynet eşyası ve para bulunduğunu söyledi. Polis, kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.