BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Teröristler yakıp yıkmaya devam ediyor

Sancaktepe'de izinsiz gösteri yapan terör örgütü yandaşları molotofkokteyli atarak bir marketi ateşe verdi

Abone ol

Terör yanlısı gruplar son zamanlarda şehir merkezlerinden molotoflu saldırılarını aralıksız devam ettiriyor. Hergece değişik kentlerde araçlar yakılıyor, iş yerlerine zaar veriliyor. Vatandaşı tedirgin eden bu görüntülerin güvenlik güçleri tarafında zamanında engellenememesi ise endişeleri artırıyor.

Bugece, Bingöl'de 6 araç kundaklanırken İstanbul Sancaktepe'de izinsiz gösteri yapan terör örgütü yandaşları molotofkokteyli atarak bir marketi ateşe verdi. İtfaiyenin söndürdüğü yangının ardından markette büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Terör örgütü elebaşının yakalanış yıldönümünü bahane eden örgüt yandaşları, İstanbul'un birçok ilçesinde izinsiz gösteri yaptı.
Sarıgazi Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde slogan atarak yürüyüş yapan grup, molotofkokteyli atarak bir marketi ateşe verdi. Eylem sebebiyle olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Marketteki yangın itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü.
Örgüt yandaşlarının saldırısına uğrayan markette büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, markette delil araştırması yaptı. Polis faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

OKMEYDANI'NDA POLİS KORSAN GÖSTERİYE İZİN VERMEDİ

Şişli Okmeydanı'nda da toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, izinsiz gösteri yapmak istedi.
Slogan atarak ara sokaklarda yürüyüş yapan grup, polise havai fişek attı. Olay yerine sevk edilen Çevik Kuvvet polisi biber gazı atarak grubu dağıttı. Okmeydanı ve çevresinde önlem alan polis, olayların büyümesini engelledi.
Polis, şüpheli gördüğü bazı şahısları gözaltına aldı. Terör örgütü yandaşları, Sultanbeyli, Esenyurt ve Küçükçekmece başta olmak üzere birçok yerde korsan gösteri yaptı.