BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
HABER /  GÜNCEL

Teröristbaşı Gülen bir kez daha saçmaladı

Cuntacı Sisi yanlısı El-Yevm'e konuşan terör örgütü elebaşı FETO, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iftiralarını sürdürdü.

Abone ol

Mısır'da yayınlanan Cumhurbaşkanı Sisi yanlısı El-Yevm 7 gazetesine röportaj veren FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle kendilerine yapılan  sözde haksızlıkları Avrupa'nın anlaması için daha çok kurban vermeleri gerektiğini söyleyerek yüzsüzlüğünü adeta başka bir boyuta taşıdı. 

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Mısır'da yayınlanan Sisi yanlısı El-Yevm gazetesine röportaj verdi.

Mısır'da seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye askeri darbe yaparak kendini Cumhurbaşkanı ilan eden cuntacı Sisi'nin yanlısı olan gazeteye konuşan FETO, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hitler, Stalin ve Mao gibi diktatör olduğu iftirasında bulundu.

"TRUMP İADE EDERSE GİDERİM"

Avrupa'nın kendisini anlaması için daha çok kurban vermeleri gerektiğini iddia eden FETO, ABDDevlet Başkanı Trump'ın kendisini Türkiye'ye iade etmesi durumunda kaçmaya teşebbüs etmeyeceğini ve Türkiye'ye gideceğini öne sürdü.

TÜRKİYE ALEYHİNDE SORULAR...

Röportajı yapan Hashem Al Fakhrani, terör örgütü liderine Türkiye aleyhinde sorular yöneltip Erdoğan'ın uluslararası mahkemelerde yargılanmasının mümkün olup olmadığını da sordu. FETO ise bunun zor olduğunu söyledi.