BIST 10.194
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,67
HABER /  GÜNCEL

Terör ve demokrasi masaya yatırılıyor

Gazeteci Banu Avar ve araştırmacı-yazar Erdal Sarızeybek, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta biraraya geliyor.

Abone ol

Araştırmacı-gazeteci Banu Avar ve araştırmacı-yazar Erdal Sarızeybek 5 Şubat Cumartesi günü Kadıköy'de Caddebostan Kültür Merkezi'nde (CKM) Kadıköy Belediyesi Sanat Kütüphanesinin düzenlediği "Terör ve demokrasi projeleri " konulu konferansta ilk kez biraraya geliyor.

CKM Büyük Salon'da 15.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan konferansta iki araştırmacı, "2011 yılının Türkiye'ye getirileri, güncel gelişmeler, 'terör'ün küresel güçler tarafından siyasete dönüştürülmesi ile ortaya çıkan tablo ve 'demokrasi' adı altında uygulanan ülkeye yeni bir yön verme projeleri"ni masaya yatıracak.

Terör ve 'demokrasi' projeleri konusundaki bu iki ayrı sunum ve kısa bir film gösteriminden sonra Avar ve Sarızeybek, katılımcıların sorularını yanıtlayacak. Daha sonra kitaplarını da imzalayacak olan Banu Avar Ve Erdal Sarızeybek okurla birebir söyleşi de yapacak.