BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Terör saldırısında yaralanan küçük kız ameliyat oldu

Diyarbakır’da terör örgütü yandaşlarının bir markete düzenlediği bombalı saldırıda gözünden yaralanan Gülcan Günay, İstanbul’da ameliyat old...

Abone ol

Diyarbakır’da terör örgütü yandaşlarının bir markete düzenlediği bombalı saldırıda gözünden yaralanan Gülcan Günay, İstanbul’da ameliyat oldu. Yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğinden yakınan baba Mehmet Günay, kızının sağlık durumunun dikişlerinin iyileşmesinden sonra netlik kazanacağını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Bağlar ilçesinde meydana gelen olayda, markete giden Gülcan Günay(11), bombalı saldırıda yaralanmıştı. Gözünden ağır yaralanan genç kıza İstanbul’daki Dünya Göz Hastanesi sahip çıkarak ameliyat etti.

’’DEVLET BİZE YARDIM ETMEDİ’’
Baba Mehmet Günay, yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğinden yakınarak, “Kızım markete giderken ses bombası atmışlar. İçerisine cam koymuşlar, patlayınca gözüne gelmiş. Şu anda gözüyle uğraşıyoruz. Bizi hiç arayan yok. Bize devlet tarafından hiç sahip çıkan olmadı. Neticede bu bir terör olayı ve biz o teröristlerden şikayetçiyiz. Ne bu dünya da ne de öbür dünyada yakalarını bırakmayacağız. Daha oyuncakla oynayan bir çocuk, hiç arayan yok. Daha net belli bir şey yok, tedavisi devam ediyor. Bir ameliyat geçirdi, estetik yapıldı. Dikişlerinin iyileşmesinden sonra durumu bir netlik kazanacak. Devletin bizi arayıp sorması lazım” dedi.

HABERLERİ YALANLADI
Öte yandan, baba Günay, kızının bombayla oynadığı şeklinde çıkan haberleri de yalanladı. Baba Günay, “Birkaç yerde kızımın bombayla oynadığını yazmışlar. İşte bunun yalan olduğu ellerinden belli. Kesinlikle ele temas etmedi, farketmesiyle patlaması bir olmuş zaten. Ellerinde bir şey yok” diye konuştu.
Gülcan Günay ise olayın markete kola almaya giderken olduğunu söyledi. Günay, “Bir anda ses bombası attılar. Kimin attığını görmedim” dedi.
(İHA)