BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Terim'in üç futbolcuyu listesine aldı

ABD'den döndükten sonra göreve çok hızlı bir şekilde başlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim transferde dümene geçti.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi finali için gittiği Londra'dan Fransa'ya geçen tecrübeli hoca, Monaco ile Lyon arasındaki maçı izledi. Terim'in transfer gündeminde yer alan 3 ismi mercek altına aldığı belirtiliyor.

MAÇI İZLEYİP NOT TUTTU
Takvim gazetesi Terim'in transfer çalışmasından ayrıntılara yer verdi. Daha önce büyük oranda anlaşma sağlayan Lyon'un yıldızı Kim Kallström'ü son kez canlı olarak izleyen Terim'in maç sonrasında İsveçli yıldızla bir araya geldiği ifade ediliyor. Başarılı teknik adamın ayrıca Lyon savunmasında görev yapan Pape Diakhate ve Monaco kalesini koruyan Stephane Ruffier'i de takibe aldığı gelen bilgiler arasında.

RUFFIER, TERİM'İN GÖZDELERİNDEN
Fatih Terim'in, Lyon'un ilk golünü atan Diakhate'yi beğendiği, konu hakkında yönetime kapsamlı bir rapor sunacağı öğrenildi. Sezonu Lyon'da kiralık olarak geçiren fakat bonservisi Dinamo Kiev'de olan Senegalli yıldızın bonservisinin 4 milyon Euro olduğu belirlendi. Terim'in izlediği bir diğer futbolcu olan Ruffier'in ise kale için en önemli adaylardan birisi olduğu ortaya çıktı.

YÖNETİMİN ELİ GÜÇLÜ!
Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen 25 yaşındaki Ruffier'in fiyatı 8 milyon Euro... Fakat Monaco'nun küme düşmesi Galatasaray yönetiminin elini güçlendiriyor. Terim'in yönetimle yapacağı görüşmenin ardından Ruffier için resmi girişimlere başlanacağı vurgulandı. Sarı-Kırmızılılar, Sebastien Frey ve Kameni için de temaslarını sürdürüyor.