BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,60
ALTIN 2.387,19
HABER /  GÜNCEL

Terim'in golcü adayı Fenerbahçe'den

Galatasaray'da 3. kez takımın başına geçmesine artık saatler kalan teknik direktör Fatih Terim göreve başlamadan golcüsünü buldu.

Abone ol

Aslan’ın müstakbel hocası Fatih Terim, A Milli Takım’daki gözağrısını çok istiyor. Sözleşmesi sona ermesine karşın F.Bahçe’den kimselerin görüşmediği ‘nöbetçi golcü’ de sarı-kırmızılılara sıcak bakıyor

Vatan gazetesinin haberine göre, Galatasaray'da 3. kez takımın başına geçmesine artık saatler kalan teknik direktör Fatih Terim göreve başlamadan golcüsünü buldu: F.Bahçeli Semih Şentürk. Bugün saat 17.30’da mazbatalarını alacak olan yeni başkan Ünal Aysal ve yönetiminin, adını açıklamasının ardından resmen göreve başlayacak olan tecrübeli hoca ilk iş olarak sarı-lacivertlilerin milli yıldızının transferini sonlandırmaya çalışacak.

MİLLİ TAKIMDA GÜVENDİĞİ İSİMLERİN BAŞINDA GELİYORDU
Milli takımın başındayken görev yaptığı 4 yıl boyunca Semih, Fatih Terim’in en güvendiği isimlerin başında gelirken, F.Bahçe’nin ‘nöbetçi golcüsü’nü A Milli Takım’a çağıran ilk isim yine kurt hocaydı. Hatta 2008 Avrupa Şampiyonası’nda muhteşem bir performans ortaya koyan Semih Ay-yıldızlıların yarı finale çıkmasında en önemli rolü oynayan isimlerin başında geliyordu. Milli takımdan ayrıldıktan sonra yaklaşık 20 aydır takım çalıştırmayan ve yeniden G.Saray’ın başına geçmeye hazırlanan Fatih Terim’in listesinde ilk sırada Semih yer alıyor.

2 MİLYON EURO ÖNERİLECEK
Milli oyuncunun sezon sonu F.Bahçe ile sözleşmesi sona ererken, sarı-lacivertliler henüz yıldız golcü ile masaya oturmadı. Daha önce kendisine haber verilmeden sözleşmesindeki opsiyon kullanıldığı için yönetimle ters düşen ve başkan Aziz Yıldırım‘la arası açılan Semih’in de Fatih Terim’in hamlesini beklediği ifade edilirken, ikili önümüzdeki hafta masaya oturacaklar.

Fenerbahçe'den yıllık 1 milyon 440 bin Euro alan golcü yıldıza G.Saray’ın 2 milyon Euro önermesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerdeki misyonunu tamamlandığını düşünen Semih’in bu teklifi kabul etmesine ve önümüzdeki sezonda G.Saray forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

HAMİT'TE İHTİMAL YÜZDE 51
Yeni sezonun kadrosunu şekillendirmeye başlayan G.Saray’da Ünal Aysal ve ekibinin ısrarla takımda görmek istediği Hamit Altıntop’ta umutlar arttı. Zenit ile özel maç yapmak üzere kulübü Bayern Münih ile Rusya’ya giden tecrübeli futbolcu için kritik gün cuma. Cuma gününe kadar Real Madrid’e imza atması beklenen Hamit bu süre içinde transfer gerçekleşmezse aynı günün akşamı İstanbul’a gelip sarı-kırmızılarla görüşmelere başlayacak. G.Saray’ın en önemli kozlarından biri de 28 yaşındaki yıldızın Fatih Terim’le çalışmaya sıcak bakıyor olması...

SELÇUK'TA BİR ADIM ÖNDE
Sezon sonunda Trabzonspor’la sözleşmesi bitmesine rağmen kulübüyle sözleşme yenilemeyen Selçuk İnan’da da G.Saray’ın yeni yönetimi rakiplerinin bir adım önüne geçti. F.Bahçe ve Beşiktaş’ın da istediği yıldız futbolcu 23 Mayıs’a yani şampiyonun belli olacağı günün ertesi gününe sarı-kırmızılılara randevu verdi.

G.Saray şu ana kadar Selçuk İnan ile hiçbir resmi transfer görüşmesinde bulunmamasına karşın, Ünal Aysal ve yönetimi listede 1 numarada yer alan milli oyuncuyu rakiplerine kaptırmamakta kararlı.