BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Terimden farklı bir 11

Malta berberliği hiç hesapta yoktu. Terim bazı oyuncularını gözden çıkardı.

Abone ol

Milli Takım hocası, Macaristan karşısında 4-1-3-2 sistemi ile oynayacak. Tuncay, Servet kulübede oturacak. Cezası sona eren Aurelio, Gökdeniz, Hakan Balta, Serdar Özkan ilk on birde şans bulacak

Milli Takım'ın, Malta karşısında aldığı sürpriz beraberlik Teknik Direktör Fatih Terim'i çileden çıkardı.

Ay-yıldızlı ekip, özel uçakla maçtan sonra Türkiye'ye dönerken, bütün gece gözüne uyku girmeyen tecrübeli hocanın, kamp yapılan Riva Tesisleri'nde de hiç dinlenmeden Malta karşılaşmasının kasetini uzun süre izlediği ve takımda ciddi bir revizyona gitme kararı aldığı öğrenildi.

Malta deplasmanında hayal kırıklığı yaratan oyuncuların başında gelen Tuncay'ı yedeğe çekecek olan Terim, ikinci yarıda oyuna girerek sergilediği performansla göz dolduran Gökdeniz'i ise ilk 11'de sahaya sürecek.

Sarı kart cezası nedeniyle Malta'da oynayamayan Mehmet Aurelio ise Macaristan maçında sahaya çıkacak 11'deki banko isim olacak. Aurelio'nun takıma katkısıyla orta sahasının rahatlayacağını düşünen ve Macaristan karşısında 4-1-3-2 sistemi ile oynayamayı planlayan tecrübeli teknik adam, başlattığı operasyonu savunmada da devam ettirecek.

Terim, attığı beraberlik golüne rağmen yaptığı hatalarla dikkat çeken Servet Çetin'i de yedek kulübesine oturtacak ve Hakan Balta'yı Macaristan sınavına hazırlayacak.

Sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu'nun yerine, yine Malta kadrosunda yer bulamayan genç oyuncu Serdar Özkan ve Mehmet Topuz'a 'hazır olun' emri veren Fatih Terim, forvette ise yine Halil Altıntop'a şans verecek.

Bu arada sakatlığı bulunan Gökhan Zan'ın Terim'i arayarak, "Hocam istersen gelip oynarım" dediği ancak bu teklifin geri çevrildiği öğrenildi.