BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Terim yeni sezonda G.Saray'da mı?

Eski öğrencisi Hakan Ünsal'ın, "Sözleşmesi Mayıs'ta bitiyor" dediği Fatih Terim, yeni sezonda olacak mı?

Abone ol

Galatasaray taraftarının "Ömür boyu sözleşme yapılsın" dediği, eski öğrencisi Hakan Ünsal'ın ise "Sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitiyor" diyerek ayrılabileceğini ima ettiği Fatih Terim, Kayserispor maçının ardından basın toplantısında 40 yıllık tecrübesini kullandı ve verdiği şifrelerle gelecek sezon da Florya'da olacağının altını çizdi.

"Mayıs ayından itibaren gelecek 10 yılın planları yapılmalı" diyen tecrübeli teknik adamın, sezon başında kiralık olarak gönderilen Culio, Stancu ve Pino gibi yabancılar için "Başlattığımız değişimin devamı gelecek. Daha çok değişeceğiz. Culio takımımızda olmalıdır. Pino sezon başında verdiğimiz şansı kullanamıştı. Çabuk oyuncu az bulunuyor. Bir daha deneyeceğim" ifadelerini kullanmıştı. Sabah Spor servisinin haberine göre Fatih Terim, bu 3 oyuncuyu da yaz döneminde hazırlık kampına götüreceğinin sinyalini verdi.

HERKESE BİR MESAJ VAR
Devre arasında transferi gerçekleşmeyen Kayserisporlu Amrabat için de "Şimdi olmadı, sezonu sonu olur ya da olmaz" görüşünü bildiren İmparator, gelecek sezonun transfer harekatını planladığını üstü kapalı olarak ifade etti. "Galatasaray nasıl daha iyi olur, ekonomik durum nereye çekilebilir, idari olarak tavan yapılabilir mi, Türk Telekom Arena'da neler yapılabilir? Ben bir Galatasaraylı olarak bunları görmek isterim" diyen Fatih Terim'in bu sözleri de son dönemde fikir ayrılıkları yaşayan sarı-kırmızılı yönetime İmparator'dan bir mesaj olarak yorumlandı.

"BEN DEĞİŞMEM"
Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın Başkan Ünal Aysal'a hitaben kaleme aldığı ve "Bakın Fatih Hoca'ya... Sezonun ilk yarısındaki heyecanı, coşkusu ve isteği var mı? Morali bozuk, konsantrasyonu kaybolmuş" satırlarına, Fatih Terim Kayserispor maçında işte bu görüntüsüyle cevap verdi. Melo'nun golünde büyük sevinç yaşayan ve buz gibi havada 90 dakika yerinde duramayan tecrübeli hoca, geçmişte söylediği "Ben değişmem, dönüşürüm" sözünü hatırlattı.