BIST 10.654
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.428,06
HABER /  GÜNCEL

Terim ve Skibbe maç için ne dedi?

Galatasaray Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti. Peki teknik direktörler maçın ardından ne dedi?

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Çok yetenekli ve kaliteli bir takımla oynadıklarına dikkat çeken Terim, "Her an her şeyi yapabilecek bir Eskişehirspor ile oynuyorsunuz. Bu yüzden alınan puanın galibiyeti daha büyük. Yok denecek kadar az pozisyonları vardı. Çok gol pozisyonuna girmemiz bugünün başka güzel bir noktasıydı. Biz oyun felsefesi olarak ilk günden beri herkesin pozisyonuna gitmesini istiyoruz. Burada her ne kadar biri penaltıdan da olsa Melo'nu attığı gollerin önemi büyük." dedi.

" 'NİYE GİTMEDİN?' DERİM"
 

Melo'nun ileriye çıkarken de iyi bir duvar bulursa topa da iyi vurduğunu söyleyen Terim, "Gittiğinde 'niye gittin?' diyen değil, gitmediğinde 'niye gitmedin?' diyen bir hocayım" şeklinde konuştu.

FORMU BULAMADIK

Maça iyi başlamadıklarını, ilk 20 dakika bir kaç tane kontra atağa yakaladıklarına işaret eden Skibbe, ''Yediğimiz ilk golden sonra güven kaybı oldu. Bundan sonra ileri çıkmak için daha çok çalışmamız gerekiyordu. Son maçlardan farklı olarak bugün biraz daha teknik sorunlarımız vardı. Oyunu çabuk kuramadık ve rakibimize pozisyon verdik. İkinci devre Galatasaray birkaç pozisyona daha girdi ve haklı bir galibiyet aldı. Bugün burada başarılı olmak için yeterli formu bulamadık'' diye konuştu.