BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Terim teklifleri doğruladı

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, yurt dışından teklif aldığı yönünde çıkan haberleri doğruladı.

Abone ol

Şu anda Avrupa Şampiyonası'na odaklandıklarını belirten Terim, "Şampiyonanın ardından bunları konuşacak çok zamanımız olacak'' dedi.

İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından kendisine tevdi edilen ''İtalyan Dayanışması Yüksek Liyakat Nişanı''nı İtalya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen törenle alan Fatih Terim, tören sonrası bir soru üzerine, ''Adımın yabancı takımlarla anılmasıyla ilgili çıkan haberler doğru. Şu anda önümüzde çok önemli bir şampiyona var. Şampiyonanın ardından bunları konuşacak çok zamanımız olacak'' dedi.

Avrupa Şampiyonası öncesi milli takım oyuncularının performanslarından son derece memnun olduğunu da ifade eden Terim, ''Yaklaşan Avrupa Şampiyonası öncesinde özellikle yurtdışında forma giyen oyuncuların çok formda olması bizi memnun ediyor. Bu formlarını Avrupa Şampiyonası'nda da sürdürmelerini umuyoruz'' diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası için konuşmanın çok erken olduğunu belirten Fatih Terim, sözlerini, ''2002'den beri büyük şampiyonalarda yokuz. Bence kendimizi biraz hatırlatmanın zamanı geldi'' diyerek tamamladı.