BIST 10.257
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.401,00
HABER /  GÜNCEL

Terim ikisini birden gözüne kestirdi

Galatasaray, transferde hareketli bir haftaya daha girerken, yönetimin son planı belli oldu. iki isim her an kadroya dahil olabilir.

Abone ol

Galatasaray transferdeki yol haritasını netleştirdi. Milliyet'ten Nevzat Dindar imza aşamasına gelen iki futbolcuyla ilgili gelinen son noktanın ayrıntılarını yazdı.

Terim’in, Başkan Ünal Aysal’ın para musluklarını sonuna kadar açmasına karşın maddi konularda hassas davranarak, iki takviyenin haricinde elindeki malzemeyi değerlendirmek istediği kaydedildi. Deneyimli teknik adamın, 24 Ağustos’ta Real Madrid ile Santiago Bernabeu’da yapılacak maçtaki performansa göre planlarını yeniden gözden geçirebileceği de vurgulandı.

REAL MADRİD MAÇINA YETİŞEBİLİR
Eboue için Arsenal ile 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncuyla ise senelik 2 milyon euroya el sıkışmıştı. Sarı-kırmızılılar, siyahi oyuncuyu yarın başlayacak yurt dışı turnesine yetiştirmek istiyor. Eboue’nin, Atina’ya yetişemese bile Slovenya’da mutlaka olacağı öğrenildi.

Keita transferinin ise hafta sonuna kadar tamamlanacağı ve yıldız futbolcunun Slovenya’da kampta yer alabileceği öğrenildi. Fildişi Sahilli olan Keita ve Eboue’nin, Real Madrid ile 24 Ağustos’ta yapılacak maçta sahada olmaları planlanıyor.
Bu arada geçen yıl Galatasaray’dan 8 milyon 150 bin euro karşılığında aldığı Keita’yı bedelsiz kiralamayı kabul eden Katar ekibi Al Sadd’ın, 30 yaşındaki futbolcuyu, sarı-kırmızılı formayla vitrine çıkarıp daha sonra satmak istediği belirtildi.