BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  GÜNCEL

Lazio o Fenerli futbolcuyu istiyor

Şike soruşurmasıyla zor günler geçiren Fenerbahçe'de başarılı oyuncunun adı yeniden çizme basınında geçiyor.

Abone ol

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'nun, iki sene önce yakından ilgilendiği Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperi Diego Lugano ile yeniden görüşmelere başlayabileceği iddia edildi.

İtalyan takımlarının, Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Diego Lugano'ya olan ilgileri bitmiyor. Kısa süre öncesine kadar Juventus'un yakından ilgilendiği Lugano'yu, şimdi de Lazio'nun iki sene aradan sonra yeniden gündemine aldığı bildirildi.

''Corriere dello Sport''ta çıkan haberde, başkent ekibi Lazio'nun, 30 yaşındaki Lugano'yu Fenerbahçe'nin küme düşme riski nedeniyle sıfır bedelle transfer etme ihtimalini gözönünde bulundurduğu yazıldı.

Haberde, Lazio ile Lugano'nun 2009 yılında yakınlaştığı hatırlatılırken, iki sene önceki görüşmelerin anlaşmazlıkla sonuçlandığı ancak, futbolda hiçbir zaman ''asla'' dememek gerektiği belirtildi.

Türkiye'de Fenerbahçe'yi de kapsayan şike soruşturmasının, sarı-lacivertlilerin küme düşme cezası almasıyla sonuçlanma ihtimali, İtalyan kulüplerini transferi netleştirmek için kesin kararı beklemeye itiyor.

Lugano'nun Fenerbahçe ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.