BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,82
HABER /  GÜNCEL

Tepesine kar düştü kolu kırıldı

Bitlis'te yaşanan görünmez kaza yürekleri ağza getirdi. Kızların üstüne karın düşme anı kameraya böyle yansıdı.

Abone ol

Bitlis’in Tatvan ilçesinde çatıdan düşen kar kütleleri binadan çıkan iki genç kızın üzerine düştü. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda kızlardan biri hafif yaralanırken, diğeri ise kolunda kırıklar oluştu.

Görüntülerde ilk olarak bir binadan arka arkaya çıkan iki erkek görülüyor. Çıkan 2 erkeğin ardından aynı binadan daha sonra iki genç kız çıkıyor. Binadan çıkan iki genç kız anayola yürümek üzereyken, binanın çatısından düşen onlarca kiloluk kar kütleleri üzerlerine düşüyor.

Şans eseri kızlardan biri kar kütlelerinden hafif sıyrıklarla kurtulurken, diğer kız onlarca kilo ağırlığındaki kar kütlelerinin altında kalıyor. Kar kütleleriyle birlikte yere düşen genç kız olduğu yere yığılıyor. Bir anda ne olduğunu anlamaya çalışan genç kız kısa süre sonra olayın şokunu atlattıktan sonra yerde baygınlık geçiren arkadaşına yardım etmeye çalışıyor. Genç kızın üstüne kar kütleleri düştüğünü ve kızın yaralandığı gören çevredeki vatandaşlarda hemen kızın yardımına koşuyor. Vatandaşlar tarafından yerden kaldırılan kız bir araçla hastaneye götürülüyor.

Öte yandan çevredekiler tarafından apar topar hastaneye kaldırılan gen kızın 19 yaşındaki Helin Kemaloğlu olduğu ve kolunda kırıklar olduğu, vücudunun çeşitli yerlerinde de ezilmeler olduğu öğrenildi.Hastanede tedavi altına alınan genç kızın kolundan ameliyat edildi. Sağlık durumunun ise iyiye gittiği belirtildi.