BIST 10.847
DOLAR 32,18
EURO 34,88
ALTIN 2.493,25
HABER /  GÜNCEL

Televizyonlar eğlence yarışında

Yılbaşını televizyon karşısında karşılayacaklar yaşadı! Kısacası yılbaşına PTT ile (pijama, terlik, televizyon) ile girenlere bol bol şarkı ve türkülü eğlence var!

Abone ol

Yılbaşını televizyon karşısında karşılayacaklar yaşadı! Ekranda her zevke uygun eğlence var Canlı şovlar, canlı konserler ve çekilişlerin arka arkaya ekrana geleceği yılbaşı gecesinde; TRT 20 trilyonluk Milli Piyango çekilişini yayınlayacak

atv 2006'ya İbo'yla girecek
İbrahim Tatlıses, 2005'e veda edip 2006'ya gireceğimiz saatlerde atv ekranında olacak. 23.40'ta başlayacak programda İbo sevilen şarkılarını söyleyecek, oryantal Didem döktürecek!

Mahsun canlı canlı Kanal D'de

İstekleri söyleyecek
Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Kanal D'nin yeni yıl eğlencesinin 'star' konuklarından biri... Saat 23.00'te canlı yayında ekrana gelecek Kırmızıgül, 2 saat boyunca seyircilerin istek parçalarını seslendirecek. Kırmızıgül'e eşlik edecek grup ise Urfa Sıra Gecesi Grubu...

Çekiliş TRT'de

Didem Uzel ve Ziya Kürküt'ün sunacağı TRT'deki programda; 15 dakikada bir Milli Piyango çekilişi olacak. Gecenin konukları Adnan Şenses, Yaşar, Kibariye, Hüsnü Şenlendirici, Ferhat Göçer.
TRT 19.45

Uygurlar Star'da

Star'ın yılbaşı programını Süheyl ve Behzat Uygur sunacak. Ünlü isimlerin yanı sıra Nejat Uygur'un 'Minti Minti' oyunu da ekrana gelecek. Gecenin diğer konukları İzzet Yıldızhan, Muazzez Ersoy ve Yıldız Tilbe...
STAR 21.10

Mahallede şenlik var

Show TV'de 'Cennet Mahallesi' Hamdi Alkan'la yeni yılı karşılayacak. Saatler 24.00'ü gösterdiğinde Sibel Can dizinin sürprizi olarak çıkacak.
SHOW 22.00

Topmodeller geçidi

CNBC-e izleyicileri 2006'yı ünlü iççamaşırı markası Victoria's Secret'ın moda gösterisi ile karşılayacak. Heidi Klum, Tyra Banks ve Naomi Campbell gibi topmodellerin seksi şovu; Elton John'un iddialı gösterisi The Red Piano'nun ardından yayınlanacak.

CNBC-e 24.00