BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Tel tel dökülen Eljif Elmas'ın derdi belli oldu

Fenerbahçeli Eljif Elmas'ın aile baskısından dolayı formsuz olduğu ifade edildi. Babasının kendisiyle ilgili kararlarda söz sahibi olması Eljif’i psikolojik olarak etkiledi.

Abone ol

Başakşehir deplasmanında 2-1 mağlup olan F.Bahçe’de 45 dakika sahada kalan Eljif Elmas’ın performansı tartışılıyor. Genç futbolcunun yetersiz performans sergilemesinde aile baskısının etkili olduğu ifade edildi.

Aile baskısı performansını etkiledi
Akşam'da yer alan habere göre; 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun babasının kendisiyle ilgili kararlarda etkili olması ve fikir vermesi nedeniyle psikolojik olarak etkilendiği ve bu durumun oyuncunun gelişimine de olumsuz yansıdığı dile getirildi. Eljif, bu sezon F.Bahçe formasıyla 34 maçta oynamış ve takımına 1 gollük bir katkı sağlamıştı. 

Başakşehir maçında rezalet top oynadı
Sert şekilde eleştirildiği Başakşehir maçında 28 kez topla buluşan genç oyuncu sahada kaldığı 45 dakikada 13 pas yaptı, sadece yüzde 53.9 isabet sağlayabildi. Oyunda kaldığı süreçte uzun top atamayan, orta yapamayan, kilit pas veremeyen Eljif, 5 top kaybetti. Fenerbahçe’de 90 dakika oyunda kalan Tolgay ile Moses 5’er kez top kaybetti.