BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Teklife yanıt vermedi! Beşiktaş'ta gergin bekleyiş

Başkan Fikret Orman’ın sözleşme uzatma isteği karşısında hocadan ses seda çıkmadı. Trabzon’da tatilde olan tecrübeli çalıştırıcının teklife ne cevap vereceği merak konusu.

Abone ol

Beşiktaş’ta Şenol Güneş krizi henüz sonuçlanmış değil. Başkan Fikret Orman’ın yola devam etme kararı aldığı ve sözleşme uzatma teklifi yapılacağının açıklanmasına rağmen tecrübeli çalıştırıcıdan ses soluk çıkmaması kafaları karıştırmış durumda.

HOCANIN KAFASI KARIŞIK
Beşiktaş’taki kariyerinin en kötü ilk yarı performansına imza atan Şenol Hoca, şu anda tatilini Trabzon’da geçiriyor. Fikret Orman’la pazartesi günü kahvaltıda kısa bir görüşme gerçekleştirdikten sonra izin isteyip memleketi Trabzon’a dinlenmeye giden Güneş’in sessizliği camiayı endişelendiriyor. Şenol Hoca’nın, Fikret Orman’ın sözleri ve kulüpten yapılan açıklama sonrasında kafasının karıştığı iddia ediliyor.

 ''HOCA İLE DEVAM ETMEK İSTERİM'' DEMİŞTİ
Başkan Fikret Orman katıldığı bir televizyon programında “Şenol Hoca ile sözleşmemiz devam ediyor. Benim de başkanlık sürem bu sezon sonuna kadar devam ediyor. O gün geldiğinde şartlar ne olur bilemem ama şu anda hoca ile devam etmek isterim” sözlerini kullanmıştı.

GERGİN BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR
Bir gün sonra kulüpten yapılan açıklamada ise Şenol Güneş’e sözleşme uzatma teklifinde bulunulacağı belirtildi. Güneş’in üst üste gelen bu farklı açıklamalar karşısında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Takımın devre arası kampı için toplanmasına 5 gün kalmasına rağmen henüz bu konunun netleşmemiş olması sebebiyle siyah-beyazlı taraftarlar endişeyle hocalarının vereceği alacağı kararı bekliyor.