BIST 10.257
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.402,15
HABER /  GÜNCEL

Tekirdağ'daki kazada 3 kişi yaralandı

Çerkezköy'de hatalı sollama yapan kamyon dreksiyon hakimiyetince fabrika kapısına çarparak durabildi!

Abone ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde, hatalı sollama yaptığı kamyonla karşı yönden gelen otomobile çarpmamak isteyen sürücü, direksiyonu kırınca fabrika kapısına çarptı. Kazada kamyona sıkışan sürücü ve 2 arkadaşı ağır yaralandı.

Kaza Çerkezköy- Çorlu karayolunda meydana geldi. 28 yaşındaki Oğuz Bağcı, yönetimindeki kamyonla, önünde seyreden otomobili sollamak istedi. Hatalı sollama yapan Bağcı, karşı yönden otomobil geldiğini görünce telaşa kapılarak önce yolun sağındaki park halinde duran kamyona çarptı. Daha sonra da bir fabrikanın demir kapısına çarparak durdu.

Çarpışma sonucu Oğuz Bağcı ve yanındaki Salih Çalış (54) ile Bulgaristan uyruklu Dzhemail Harif (49) yaralandı. Çağrılan ambulansla Salih Çalış ve Dzhemail Harif, Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyona sıkışan sürücü Oğuz Bağcı içinde Çerkezköy Belediyesi kaza kırım ekibinden yardım istedi. Sürücü Bağcı itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından kabin çatısı ve kapılarını kesilerek çıkarılabildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol daha sonra yeniden açıldı.