BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tekirdağ'da dört otomobil birbirine girdi

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeni Çiftlik beldesinde 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Abone ol

Kaza, Yeniçiftlik sahil yolu Aytepe mevkiinde meydana geldi. Aşye Özgöz yönetimindeki 34 RKT 43 plakalı otomobile kavşakta dönmek istediği esnada karanlık nedeniyle aracı fark etmeyen İzzettin Canbek yönetimindeki 34 HRN 61 plakalı otomobil yandan çarptı.

Kazayı görüp aniden duran 34 VV 7230 plakalı otomobile ise İstanbul istikametine seyreden 34 SHV 79 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Kazada yaralanan ve hangi otomobilde olduğu henüz belirlenemeyen 62 yaşındaki Fatma Hikmet Özgöz, kaldırıldığı Tekirdağ
Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazaya karışan otomobillerde bulunan Gürcistan uyruklu bir kadın ile Gül Arzum Özgöz(42), Turgay Özgöz(73), İzzettin Canbek(54), Buse Canbek(11), Rana Canbek(45), Hasan Soner(45), Ömer Soner(46) ve Ayşen Özgür (35) yaralandı.

Ambulansa kucağındaki kızı ile birlikte binen yaralı bir kadın ise bir görevlinin kızını kucağından alıp sedyeye oturtması üzerine, "Kızımı lütfen yanıma getirin, kucağıma verin" diyerek gözyaşı döktü.

Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle yarım saat trafiğe kapalı kalan yol ise araçların kaldırılmasıyla tekrar ulaşıma açıldı.