BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,71
ALTIN 2.410,08
HABER /  GÜNCEL

Teke Tek stüdyosunu sinek bastı!

Teke Tek Özel'de yaşananlar Habertürk'teki iktidar kavgasını tekrar gün yüzüne çıkarttı. İşte bir sineğin yaptıkları...

Abone ol

Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın hazırlayıp sunduğu Teke Tek Özel, her programında başka bir krize sahne oluyor. Geçen hafta Bardakçı'nın, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut'un kanala küfrettirdiğini ileri sürmesinin ardından bu hafta da stüdyoda 'iri' sinek gerilimi yaşandı.

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, Teke Tek Özel'in dün gece yayınlanan bölümünde konuk Hüsamettin Cindoruk'tu. Cindoruk ile güncel siyaseti konuşan Altaylı-Bardakçı ikilisi ise stüdyonun davetsiz misafirini öldürmeye çalışmakla meşguldü.

MÜBALAĞ SANATININ ÖRNEKLERİ

Fatih Altaylı'nın "buraya öyle bir sinek geldi ki... Ben böyle büyük bir sinek görmedim" diyerek Cindoruk'un konuşmasını keserken, Bardakçı "sinek serçe kadar" sözleriyle mübalağ sanatının uç örneklerinden birini verdi.

Altaylı'nın ilk tepkisi "ben birazdan buradan koşarak kaçabilirim..." olurken, Bardakçı'nın Cindoruk ile konuşmaya çalışmasına da engel oldu. Sineten rahatsız olan Altaylı, bir yandan "vay vay vay" diye hayıflanırken; öbür yandan da "Murat Ben galiba gideceğim" diyince olanlar oldu.

BARDAKÇI'DAN SİNEĞE HURUÇ HAREKATI

Altaylı'nın söylenmelerine dayanamayn Bardakçı önündeki dosya ile sineğe karşı huruç harekatı başlattı. Cindoruk'un şaşkın bakışları altında sineği havadayken vuran Bardakçı'ya Altaylı "ben hayatımda bu kadar büyük sinek görmedim, Tayyare gibi" diye yorum yaptı.

Altaylı stüdyo görevlilerine, "şu sineği bir ilaçlayın, bu sinek haftalardır burada yaşıyor ve giderek büyüyor" diye seslendi ve şöyle devam etti. "Geçen sefer şu kadardı, şimdi bu kadar olmuş... Ne oluyor bunu restorana mı götürüyorsunuz beslensin diye? Habertürk'ün lokantasında mı yemek yiyor, ne yapıyor?"

SİNEĞİ YİĞİT BULUT MU ÖRGÜTLEDİ

Cindoruk'un sineği hayvansever Habertürk çalışanlarının beslediği yönündeyki esprisi üzerine Altaylı Habertürk genel yayın yönetmeni'ne yüklendi: "Yiğit Bulut bize karşı örgütledi belki de sineği... Ben geldiğimde salıyor buraya. Dalga geçiyoruz ya kızıyor bize."

Cindoruk ise bunun üzerine şunları söyledi: "Hiç üzülmeyin, ne sinekler gördük biz. Burada bal var demektir."

Altaylı sineği def ettikleri düşüncesiyle "bu ne sineği, at sineği değil" derken sinek etraflarında tekrardan dolaşmaya başladı.

Bardakçı kendini "vurdum ama..." diye savunmaya çalışırken Altaylı yine sözü aldı ve "Kağıt acıdı ona bir şey olmadı" diye yorum yaptı ve konuyu şöyle kapattı: "Bir sinekle yiğitliğe sürdük..."

İŞTE ALTAYLI VE BARDAKÇI'NIN SİNEKLE İMTİHANI