BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.472,45
HABER /  GÜNCEL

Alışverişin yeni adresinden dev adım

Özel Alışveriş Kulübü Vipdükkan dünyanın sayılı büyük fonlarından ePlanet Capital ile ortak oldu.

Abone ol

Alışveriş'in yeni adresi www.vipdukkan.com, daha birinci yılını tamamlamadan büyük başarılara imza attı. Özel Alışveriş Kulübü Vipdükkan dünyanın sayılı büyük fonlarından ePlanet Capital ile ortak oldu.

Vipdukkan.com'un kısa sürede gösterdiği hızlı gelişimden etkilenen ePlanet Capital,
5 milyon $'lık yatırım yaparak Türkiye'de büyümeyi hedefliyor.

Vipdukkan.com, daha birinci yılını tamamlamadan büyük başarılara imza attı. Kurulduğu günden itibaren yüzde 3 bin seviyelerinde büyüyen site, uluslararası yatırımcıların da ilgisini çekti.

Hem sektörün Türkiye'deki gelişim hızı hem de vipdukkan.com'un giderek yükselen başarı grafiği dünyanın önde gelen fonlarından ePlanet Capital'i çok etkiledi. ePlanet Capital eski adıyla Planet Ventures fon şirketi, Türkiye'de vipdükkan.com'la birlikte büyüme kararı vererek, 5 milyon $'lık yatırımla sitenin % 28.2'sini aldı.

Ortaklık anlaşmasının duyurumu için 21 Haziran Salı günü Etiler Harvard Cafe'de yapılan toplantı, vipdukkan.com Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Şenol ile Yönetim Kurulu üyeleri Ayşe Arkış ve Muharrem Toplusoy'un katılımı ile gerçekleştirildi.

Oğuz Şenol, toplantıda yaptığı konuşmada; bu işbirliğinin kendileri için olduğu kadar sektör adına da önemli bir gelişme olduğunu belirtti.