BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  DÜNYA

Tek isteği oğluna bakmak

Eşi tarafından boşanma davası açılan Neslihan E., 4.5 yaşındaki oğullarının babaya verilmesiyle adeta yıldı. Mahkemenin verdiği karara bir a...

Abone ol

Eşi tarafından boşanma davası açılan Neslihan E., 4.5 yaşındaki oğullarının babaya verilmesiyle adeta yıldı. Mahkemenin verdiği karara bir anlam veremeyen talihsiz anne, tek isteğinin oğluyla yaşamak olduğunu söyledi.
Eşi tarafından açılan boşanma davası sonrası Safranbolu’da bulunan baba evine dönen anne Neslihan E. (32), boşanma davasının görüldüğü İzmir 7. Aile Mahkemesi tarafından verilen ara kararla 4.5 yaşındaki oğlunun velayetinin babaya verilmesine anlam veremediğini söyledi. Eşinin 44 yaşında olduğunu 75 yaşındaki annesiyle birlikte yaşadığını gözyaşları içinde anlatan anne Neslihan E., “Eşim 44 yaşında ve annesi ile birlikte kalıyor. Kayınvalidem 75 yaşında olup, kalp ve yüksek tansiyon hastası. Ocak ayında eşimin açtığı boşanma davası ile 7. Aile Mahkemesi çocuğumun yaşadığı ortamın değişmemesi için ara kararda velayetin geçici olarak babaya verilmesine karar verdi. Daha sonra çocuğumla şahsi münasebet tesisi için icra yoluyla oğlumu aldım ve buraya getirdim. Oğlu aldığımda çok zayıfladığını hasta bir şekilde olduğunu görünce şoke oldum. 4 aydır kendisiyle burada yakından ilgilenerek sürekli doktora getirdim ve tedavilerini yaptırdım. Benim yanıma geldiğimde oğlumun boyu 104 santimetreden 4 ayda 107 santimetreye ve kilosu da normal seviyeye çıktı. Ancak eşim buraya gelip polis zoru ile çocuğu icra yoluyla alıp gitti. Şimdi tekrar oğlumun aynı sıkıntılarını yaşamaması için velayetini almak için yoğun bir mücadele veriyorum. Velayetinin değiştirilmesi için hukuk mücadelemi süreceğim” dedi.
(İHA)