BIST 9.973
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.429,70
HABER /  POLİTİKA

Tecavüzü ayrıntılarıyla anlattı

İsrail Cumhurbaşkanı Katsav'ın tecavüzüne uğradığı iddia edilen sekreter, olayı tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Abone ol

Tecavüz suçlaması nedeniyle geçici olarak görevi bırakan İsrail Cumhurbaşkanı Katsav’ın kurbanı olduğunu iddia eden sekreter, cinsel saldırıyı The Sunday Times’a anlattı.

Tel Aviv’de bir otel odasında kendisiyle görüşen Sunday Times muhabirinin "Kablumbağa kabuğu çerçeveli Chanel gözlükleriyle Michelle Pfeiffer’ı andırıyor" diye tarif ettiği kadın şu açıklamaları yaptı:

"Bir kitabı yerine koymak için odasına girmiştim. Masasında oturuyordu ve arkasında büyük bir kitaplık vardı. Kitabı üst raflardan birine koymak için uzandığımda arkama yanaştı. ’Arkamdan bana sarıldı. Ellerim bağlanmış gibiydi. İri yarı değil ama güçlü bir adam. ’Ne yapıyorsunuz?’ dedim. ’Seni istiyorum. Benimle aşk yapmanı istiyorum. Neden benimle sevişmiyorsun? Seninle seks yapmak istiyorum’ dedi. Beni masasının kenarına doğru itti. Beni masaya yasladı. Yüzümü kendine çevirdi. Ellerim masanın üzerindeydi. Onun elleri de benim ellerimin üzerindeydi. Güçsüz biri değilim ama hiçbir şey yapamadım. Daha önce hissetmediğim bir çaresizlikti bu.

’Ben daha neye uğradığımı anlayamadan kemerini çözdü ve gömleğimi sıyırdı. Ben o anda ’Bırakıyorum. İstifa ediyorum’ deyiverdim. Böylece duracağını sanıyordum. Belki de yeterince mücadele etmedim. Şoke olmuştum. Ya insanlar öğrenirse. Ya işsiz kalırsam diye düşünüyordum. Bana sahip oldu. Birkaç dakika sürdü. Külotum bir bacağımdan çıkmıştı, onu yerine taktım ve giyindim. Masamın üzerinden çantamı aldım ve dışarı çıktım. Bağırmamıştım ama ’Hayır’ demiştim. Sert bir şekilde hayır dediğimi biliyorum. ’Bana dokunma’ demiştim. Daha sonra ’Kimseye söyleme’ diye beni uyardı. 6 ay psikoterapi gördüm."