BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tecavüzden anne oldu!

9 kişi tarafından defalarca tecavüze uğrayan 16 yaşındaki lise öğrencisi bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Abone ol

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yaşları 15-20 arasında 9 kişi tarafından defalarca tecavüze uğrayan lise öğrencisi 16 yaşındaki A.Ö., önceki gün bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ailenin şikayeti üzerine tecavüz zanlısı 9 genç, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alanya İlçesi Demirtaş Beldesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan lise öğrencisi A.Ö., iddiaya göre geçen yıl Mayıs ayında ismi açıklanmayan 20 yaşlarındaki bir kişinin tecavüzüne uğradı. Genç kızı kımseye söylememesi konusunda tehdit edip bırakan tecavüz zanlısı, ancak bu olayı 8 arkadaşına anlattı. İsmi açıklanmayan zanlının 8 arkadaşları da A.Ö'yü, ilişkiye girdiğini beldede herkese anlatacakları tehditinde bulunarak defalarca tecavüz ettiler.

Hayatı bir anda alt üst olan A.Ö., daha fazla dayanamayarak olayı ailesine anlattı. Olayı duyunca büyük bir şok yaşayan aile, zaman kaybetmeden genç kızı hastaneye götürdü. Yapılan testlerin sonucunda kızlarının hamile olduğunu öğrenmelerine rağmen aile şikayette bulunmadı. Ancak önceki gün 3 kilo 300 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getiren A.Ö.'nün ailesi, DNA testi ile babasının belirlenmesi için jandarmaya başvurarak kızlarına tecavüz edildiği şikayetinde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, yaşları 15 ile 20 arasında değişen tecavüz zanlısı 9 genci gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.