BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,57
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz ettiği karısını odaya kilitledi!

Kendisine boşanma davası açan karısına tecavüz edip odaya kilitledi

Abone ol

Kocaeli'nde bir kişinin, kendisine boşanma davası açan karısına tecavüz ettiği öne sürüldü. Zanlı, kadın ve oğlunu otel adasına kilitleyip kaçtı.

Edinilen bilgiye göre H.A. (25) isimli kadın, bir hafta önce eşi M.A.'ya (29) boşanma davası açarak babasının yanına yerleşti. Karısından boşanmak istemeyen M.A., kayınpederinin evine giderek eşi ile son bir kez görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine eşini kayınpederinin evinden çıkaran zanlı, genç kadını zorla bir otomobile bindirerek İzmit yürüyüş yolu üzerindeki bir otele götürdü. Burada genç kadına tecavüz ettiği iddia edilen zanlı, eşini sabah saatlerinde tekrar babasının evine bıraktı. Aynı günün akşamı tekrar kayınpederinin evine giden zanlı, bu kez eşini ve 6 yaşındaki oğlunu evden alarak aynı otele gitti. Şahıs, odanın kapısını eşi ve çocuğunun üzerine kilitleyip gitti.

H.A. ve oğlu sabaha kadar otelde yardım isterken, kadın ve çocuğun durumunu fark eden bir otel görevlisi polisi aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, talihsiz kadın ve çocuğunu kilitli oldukları otel odasından çıkardı. Babanın otele gelebileceği şüphesiyle olay yerinde bekleyen polis, zanlıyı burada yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.