BIST 9.886
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.449,23
HABER /  GÜNCEL

TBMM Başkanı’nın mutlu günü

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeğeni Sencer Çiçek’in Yozgat’ta yapılan düğün törenine katıldı. <br/>TBMM Başkanı Cemil Çiçek, kardeşi Şerafettin...

Abone ol

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeğeni Sencer Çiçek’in Yozgat’ta yapılan düğün törenine katıldı.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, kardeşi Şerafettin Çiçek’in oğlu Sencer Çiçek’in Yozgat’ta düzenlenen düğün törenine katıldı. Yeğeni Sencer ve gelinleri Zeynep’e mutluluklar dileyen Çiçek, “Zeynep ve Sencer evlenme kararı verdiler, bizde onlara hayırlı olsun ve mutluluklar dilemek için Ankara’dan geldik. Bu sevinci sizlerle paylaşmak ve kısa sürede olsa bir hasret gidermek için buradayız. Allah onları mutlu ve mesut etsin, bu evlilikte devlete, millete, insanlığa hayırlı evlatlar nasip etsin. Ailemiz adına hepinize hoş geldiniz diyorum, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
TBMM Başkanı Çiçek, düğünde kısa bir süre kaldıktan sonra tekrar Ankara’ya döndü. Düğün törenine TBMM Başkanı Çiçek ile birlikte Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ve davetliler katıldı.
(İHA)