BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,66
HABER /  GÜNCEL

TBMM Başkanı Yıldırım 63 yaşına girdi 'İyi ki doğdun Binali amca'

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasına kesin gözüyle bakılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım bugün 63 yaşına girdi. İlkokul çocukları ile Yıldırım'ın torunları, doğum gününü, hazırladıkları video ile kutladı.

Abone ol

TBMM Başkanı Binali Yıldırım bugün 63 yaşına girdi. 1955 doğumlu Yıldırım'ın doğum günü nedeniyle hazırlanan sürpriz videoda başrolde çocuklar vardı. İzmir'deki Havva Yıldırım Anaokulu ve Bahar Yıldırım İlkokulu ile Erzincan'daki Nezahat Çeçen Ortaokulu'nda eğitim gören miniklerle TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın torunları, bugün 63 yaşına giren Yıldırım'ın doğum gününü, hazırladıkları video ile kutladı.

Bir televizyon programından alınan bölümle başlayan videoda Yıldırım, otobüs kullanırken "Ben Erzincan Refahiye'nin Kayı köyünden Topal Dursun'un oğlu. Okumuşum, gayret etmişim, Allah nasip etmiş bu görevlere gelebilmişim. Bir engel yok. Onun için gençlerimize tavsiyemiz; çalışsınlar, çabalasınlar. Bu ülkenin geleceği, büyümesi, kalkınması için çok büyük hizmetler, büyük sorumluluklar mutlaka alacaklardır." dediği görülüyor.

TORUNLARI BÖYLE KUTLADI: ​Videoda, Yıldırım'ın torunlarının, doğum günü mesajları da yer aldı. Yıldırım'ın torunları, dedelerinin doğum gününü kutlarken duygularını, "Dedeciğim seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın", "Dedeciğim sen hep bizimleydin. En yoğun programlarında bile bizi 5 dakika görmek için saatlerce beklediğin oldu. En yoğun programlarında bizi unutmayıp bize küçük de olsa hediyeler getirdin. Bizimle çocuk da oldun öğrenci de. Doğum günün kutlu olsun" diye dile getirdiler.

BİNALİ AMCA... Ayrıca görüntülerde, İzmir'deki Havva Yıldırım Anaokulu, Bahar Yıldırım İlkokulu ile Refahiye'deki Nezahat Çeçen Ortaokulu'nda eğitim gören miniklerin, "Binali amca" diye seslendikleri Yıldırım'a, sevgi gösterisinde bulundukları doğum günü mesajı da yer aldı. "Umudun, gönüllerin insanı Meclis Başkanımız iyi ki doğdunuz" mesajıyla sona eren videoyu, Meclis Başkanı Yıldırım'ın izlediği öğrenildi.