BIST 10.703
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.528,53
HABER /  SPOR

Tayfun İspanyaya döndü

Türkiye'den en son Gençlerbirliği'nde forma giyen Tayfun Korkut İspanya'ya döndü

Abone ol

Türkiye'den en son Gençlerbirliği'nde forma giyen ancak yeni sezon için anlaşma sağlayamadığından boşta kalan Tayfun Korkut, San Sebastian'a geri dönerek eski takımı Real Sociedad ile antremanlara çıkmaya başladı.

Real Sociedad'ta sözleşme imzalamadan fizik kondisyonunu geliştirmek için antremanlara çıkan Tayfun, ''Hergün antreman yapıyorum. Real'in fizikkondisyon çalıştırıcılarına teşekkür etmek gerekir. Bana özel bir program yazdılar. Bu yüzden iyi durumdayım. Oynadığım zamandan daha güçlüyüm. 32 yaşındayım ve futbol için yaşamaya devam ediyorum. Sadece haftasonları maçlarım yok!'' dedi.

Türkiye'de 2.lig kulüplerinden teklif aldığını ancak kabul etmediğini kaydeden Tayfun, ''Ben halen kendimi burada 1. ligde oynayabilecek durumda hissediyorum'' ifadesini kullandı. Real'den transfer teklifi beklediğini söyleyen Türk futbolcu, Bask kulübüne yardım etmeye hazır olduğunu belirtti. La Liga'da son sırada bulunan Real Sociedad hafta içinde teknik direktörü Jose Mari Bakero'yu görevden alarak yerine Miguel Angel Lotina'yı getirdi.