BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,05
ALTIN 2.525,50
HABER /  SPOR

Nihat Kahveciye güven geldi

Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci, kendisine güveninin geri geldiğini söyledi.

Abone ol

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci, kendisine güveninin geri geldiğini söyledi.

Nihat, Diairovascoı gazetesinde yayımlanan demecinde, 25 Ekim tarihinde Kral Kupası'nda 2. lig takımlarından Castellon'a karşı deplasmanda aldıkları 2-0'lık galibiyetin önemli olduğunu belirtti. ''İlk 11'de çıkmayı beklemiyordum. Ama çok rahat bir maç çıkardım. Dizimde hiç bir sorun yok. Attığım gol güvenimi kazanmamda bana yardımcı oldu'' diyen Nihat, Avrupa kupalarında yer alamayan Villarreal için bu sezon Kral Kupası'na önem verdiğini ifade etti.

Milli futbolcu, ''Villarreal'de çok fazla yeni oyuncu var, evde galip gelmekte zorlanıyoruz. Ama çok iyi bir kadroya sahibiz önemli olan bunu sahaya yansıtmak'' dedi. Bu arada eski takımı Real Sociedad'a karşı bugün San Sebastian'da oynayacakları maç için Nihat, ''Herkes Real'de ne kadar mutlu olduğumu biliyordu. Anoeta stadında Real'e karşı oynamak benim için elbette tuhaf bir duygu olacak. Real bana Avrupa futbolunu öğretti. Özel anılarım var'' şeklinde konuştu.

Türk futbolcu, Villarreal kasabasında kendisinin de eşinin de mutlu yaşadığını belirtip, en azından Villarreal'de güneşi daha fazla gördüklerini söyledi.Nihat, yaklaşık 5 yıl oynadığını Real Sociedad'ın sezona kötü başlayıp son sırada yer almasıyla ilgili olarak ise, ''Real'in ligde son sırada olması beni üzüyor. Ben de bu durumu yaşadım ve bu durumdan kurtulacaklarına eminim'' değerlendirmesinde bulundu.