BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses PİŞMAN ETTİ

Doğtaş Mobilya, Tatlıses'in oetelindeki mobilya işlerini yaptığına pişman oldu.

Abone ol

Çanakkale'nin Biga İlçesi’nde kurulu bulunan Doğtaş Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, İbrahim Tatlıses’in Kuşadası’ndaki Oteli’nin tefriş ve mobilya işlerini yaptıklarına bin pişman olduklarını söyledi. Alacaklarını tahsil için haciz işlemleri başlattıklarını belirtti.
     
Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, 2006 yılında Kuşadası’ndaki Tatlıses Otel’in dekorasyon, tefriş ve mobilya işlerinin 2 milyon 808 bin YTL’ye malolduğunu, ancak İbrahim Tatlıses’in 1 milyon 529 bin YTL ödediğini söyledi. Ünlü türkücü hakkında açtıkları haciz davalarının sonuçlanmak üzere olduğunu söyleyen Doğan, “Şu anda ana para, faizi ve haciz masrafları olmak üzere toplam 2.5 milyon YTL alacağımız var. Kuşadası’ndaki oteliyle Bodrum’daki 40 villasına haciz konulmuş durumda. Hacizli mallarının satış süreci başladı. Devlet hacizli yerleri satacak ve Doğtaş olarak biz de paramızı tahsil etmiş olacağız'' dedi. Satış sürecinin haciz konulan malların değeriyle ilgili olarak yapılan itirazlar yüzünden uzadığını belirtti.
     
Davut Doğan, İbrahim Tatlıses'le baştan beri anlaşma yolu aradıklarını, ancak sanatçının kabul edilemez tekliflerde bulunduğu için bunun mümkün alamadığını da söyledi.