BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses 'Kadınlarına' seslendi

İbrahim Tatlı ses katıldığı televizyon programında kendisiyle ilgili iddialara yanıt verirken hayatına giren 3 kadına yönelik ağır sözler sarfetti. Olay sözler için...

Abone ol Asena'ya
Çok gereksiz konuşuyor sabrım tükenmek üzere

Ortada tehdit söz konusu değilken Asena beni kendisini tehdit ettiğim gerekçesiyle savcılığa verdi. Merak ediyorum, acaba bu suçtan 5 ay hapis yatsam kendisi mutlu mu olacak? Biliyorum ki ağlayacak, cezaevinin kapısında bekleyecek. Ancak o zaman da iş işten geçmiş olacak. Buradan uyarıyorum, yanlış yapıyorsun. Başkalarının lafıyla haraket edip kendine de bana da yazık edeceksin. 'Çalışmama izin vermiyor' diyor. Birlikte Amerika'ya giderken vizesini bile ben aldım. Çünkü onun para kazanmasını isterim. Asena'nın eğitim gördüğü üniversiteyi bastığım iddia ediliyor. Okuluna bir kez gittim. Kadınımın nerede, nasıl bir yerde okuduğunu bilmek benim hakkım. Okulda benden yakışıklı, beni cebinden çıkaracak bir sürü genç var, haliyle kıskanıyorum. Ortamını görmek için gittim. Asena ilişkimiz için 'Bitti' diyor ama bitmedi. Çünkü ben Asena'sız yapamam. Bir defa kadınımız, canımız olmuş. Çok rahat konuşuyor ama sabrım tükenmek üzere. Bu nedenle benden korksun. Çünkü tüketiyor beni.

Perihan Savaş'a
Hiç sevmiyorum ama kızımın annesi
Benimle ilgili her olayda 'Ben de eskiden kendisinden çok dayak yedim, acılar çektim' deyip duruyor. Nedir bu ya? Sırf bu nedenle kendisiyle 6 ay konuşmadım. Üstelik bu şekilde konuşarak kızımı bana karşı soğutuyor. En son Bodrum'a geldiler, görüşmek bile istemedim. Bayramda Melek Zübeyde aradı, o zaman konuştum. Perihan Hanım'ı sevmiyorum. Sadece çocuğumun anası olduğu için saygı duyuyorum.

Derya Tuna'ya
Tatlıses'in kadını olmayı öğrenemedi
Asena ile yaşadıklarım sadece beni ilgilendirir. Bunlar ne Derya Tuna'yı ne de Perihan Savaş'ı ilgilendirmez. İkisi de İbrahim Tatlıses'in kadını olmanın ağırlığını birazcık olsun içlerinde taşımayı öğrenemedi. Derya Hanım çıkıyor, 'Sevgilisiyle benim evimde klip çekti' diyor. Bıraksın bu işleri. Benimle beraberken fabrikatör kızı mıydı? Hem kim kimin evinde klip çekmiş. O evlerin tamamı benim paramla alındı. Yıllardır onlara ben bakıyorum.

Perihan Savaş: Sözleri çok çirkin
İbrahim Tatlıses'ın bu sözlerine ilk tepki Perihan Savaş'tan geldi. Tatlıses'in "'Perihan Savaş'ı sevmiyorum" sözlerine "Ben de onu sevmiyorum, sadece çoğumun babası olduğu için saygı duyuyorum" karşılığını veren sanatçı şöyle konuştu: "İbrahim Tatlıses'in kadını olmanın ağırlığını taşımayı öğrenemedi ne demek. Bu çok çirkin, seviyesizce bir söz. Zaten ona da bu yakışır."

Haber: Nur Gülmez Bel

Kaynak: Vatan Gazetesi