BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.393,90
HABER /  GÜNCEL

Tatlı uykusunu davetsiz misafir böldü

İş başında uyuyan kafe çalışanını gören hırsız, kasadaki paraları çalıp kaçtı. O anlar ise kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.<br/>Kafe çal...

Abone ol

İş başında uyuyan kafe çalışanını gören hırsız, kasadaki paraları çalıp kaçtı. O anlar ise kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kafe çalışanının uyuduğunu gören soyguncu, kasadaki paraları alıp kaçarken, soygunu son anda fark eden kadın çalışan ise hırsızın peşine düştü.
Bir süre kafenin kapısı önünde bekleyen hırsız sessizce kafeden içeriye girdi. Elleri cebinde rahat tavırlarıyla da dikkat çeken şahıs, bilgisayar başında uykuya dalan, kafe çalışanını uyandırmamak için yavaş hareketlerle kasanın olduğu bölüme geçti. Soyguncu, kafe çalışanı kadını uyandırmamak için burada da sessizce hareket ederek, kasadaki paraları çaldı. İşini bitiren hırsız dışarıya çıkmak istediği anda, kafe çalışanının uyandığını gördü ve yine rahat bir tavırla kadın çalışana bir şeyler söyleyerek kafeden ayrıldı. Kadın çalışan kasaya gittiğinde ise soyulduğunu anlayarak, hırsızın ardından koşarak dışarıya çıktı.
(İHA)