BIST 9.694
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,28
HABER /  GÜNCEL

Tatilciler yollarda son durum fena daha da artacak

Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkartılmasıyla bazı tatilciler yollara düştü bile. İstanbul trafiği 'oh' dedirtirken Bursa-İzmir Karayolu'nda ise durum fena... Her geçen dakika kalabalığın arttığı İzmir yolunda yolcular zor anlar yaşıyor.

Abone ol

 KURBAN Bayramı tatilinin 10 güne çıkartılması sonrası Ege Bölgesi'ne gitmek isteyen tatilciler, Bursa-İzmir Karayolunda uzun araç kuyrukları oluşturdu. Zaman zaman 25 kilometreye ulaşan kuyruklar nedeniyle araç sürücüleri ve yolcuları su bulmakta, tuvalet ihtiyaçlarını gidermekte sıkıntı yaşıyor. 

Bayram tatilinin dün akşam başlamasından sona özellikle İstanbul'dan, tatillerini Balıkesir'in ilçeleri ve İzmir sahillerinde değerlendirmek isteyen tatilciler, Bursa-İzmir Karayolu'nun gidiş istikametinde uzun kuyruklar oluşturdu. Dün akşam başlayan araç yoğunluğu bugün daha da arttı.

Zaman zaman 25 kilometreye ulaşan kuyruklar nedeniyle araç sürücüleri ve yolcuları su bulmakta, tuvalet ihtiyaçlarını gidermekte sıkıntı yaşıyor. Polis ve jandarmanın trafik ekipleri güzergahlar üzerinde aldıkları önlemlerini 24 saat sürdürüyor. Yetkililer, "Şu anda İzmir istikametine gidişte yoğunluk var. Bu daha da aratacak. Bayramın son iki günü ise bu kez Bursa'ya gelişte aynı hareketlilik olacak. Ekiplerimiz gerekli önlemleri aldılar" dediler.

İstanbul yol durumu kalanlara oh dedirtti!