BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
HABER /  GÜNCEL

Taşdelen'den park sözü

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Karataş mahallesinde çocuklara park sözü verdi.

Abone ol

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçe sınırları içerisinde yer alan ve köy statüsünden mahalle statüsüne geçen kırsal mahalleleri ziyaret ederek mevcut alanların kullanımı konusunda yöre halkıyla toplantılar yapıyor. Taşdelen, Karataş Mahallesi ziyaretinde eskiden harman yeri olarak kullanılan arazinin park alanı yapılacağı müjdesini verdi.

Taşdelen, Karataş Mahallesi Muhtarı Ömer Oflaz ve yöre halkıyla köyü gezip yapılabilecekler konusunda bilgiler alırken 10 dönümlük boş arazide çocukların oyun oynayabileceği park alanı, futbol sahası ve yürüyüş yollarının yapılması için çalışmalara hemen başlanacağını söyledi.
 
“SİZ NE İSTİYORSANIZ BİZ ONU YAPACAĞIZ”

Belediye Başkanının ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden Karataş Mahallesi Muhtarı Ömer Oflaz, çocukların ve gençlerin vakit geçirebilecekleri alanların olmadığından dert yanarak park alanının önemli bir ihtiyacı gidereceğini belirtti. Muhtara, yeni kurulan Muhtarlık İletişim Merkezi’nin tüm muhtarlıkları ziyaret ederek mahalle sorun ve taleplerini raporlaştıracakları cevabını veren Taşdelen, “Ben de buralara sıklıkla gelip sizleri ziyaret edeceğim. Taleplerinizi hem bana hem de Muhtarlık İletişim Merkezimize iletebilirsiniz. Siz ne istiyorsanız biz onu yapacağız” dedi. 
 
TAŞDELEN ÖĞRENCİLERE TALEPLERİNİ SORDU; OYUNCAK DAĞITTI

Karataş köyünü gezerken Karataş Ortaokulu’nu da ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kendisini çiçeklerle bekleyen Mert Öztürk, Arda Çağrı Ulubey ve Hilal Yıldız ile bir süre sohbet etti.

Okulda eğitim gören çocukların derslerine katılan Taşdelen, çocuklardan köylerine ne yapılmasını istediklerini sordu ve onlara çeşitli oyuncaklar dağıttı. Karataş Ortaokulunun birtakım eksiklikleri olduğunu gözlemleyen Taşdelen, okullarda onarım çalışmalarına başlayacaklarını ve en kısa sürede de Karataş’a ekiplerin geleceğini söyledi.