BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tartıştığı abisine bakın ne yaptı?

Alacak verecek meselesi yüzünden tartıştılar. Küçük kardeş otomobile bindi ama öfkesi dinmedi.

Abone ol

Kahramanmaraş'ta bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı öne sürülen ağabeyine otomobille çarparak ağır yaraladı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Akçakoyunlu Mahallesi 13. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre inşaat işçisi olan Ö.K. (31), alacak verecek meselesi yüzünden ağabeyi H.A.K. (35) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kardeş arasında kavga çıktı. Olay yerine gelen polis tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Bu sırada 46 HT 139 plakalı otomobile binen Ö.K. direksiyonu ağabeyinin bulunduğu yöne çevirip gaza bastı. Üzerine gelen arabanın çarpmasıyla ağır yaralanan H.A.K. yere yığıldı. Olay yerinde görev yapan polislerde arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bir polis otosuna da çarptıktan sonra kaçmaya çalışan Ö.K., polis tarafından yakalandı.

Yerde yatan H.A.K.'nin başında toplanan aile sakinleri ise sinir krizleri geçirdi. H.A.K. ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra pişman olduğunu söyleyen Ö.K. ise Yenişehir Devlet Hastanesi'nde alınan sağlık raporunun ardından, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.