BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.490,49
HABER /  DÜNYA

Tarihi kulübün elektrikleri kesildi

Türk futbol tarihinde köklü bir geçmişi olan Edirnespor Kulübü maddi sıkıntılardan dolayı elektrik borcunu ödeyemeyecek duruma geldi. Ödenme...

Abone ol

Türk futbol tarihinde köklü bir geçmişi olan Edirnespor Kulübü maddi sıkıntılardan dolayı elektrik borcunu ödeyemeyecek duruma geldi. Ödenmeyen elektrik borcu nedeniyle kulüp binasının elektrikleri kesildi. Edirne Süper Amatör Liginde mücadele eden Edirnespor, kulüp binasına astığı afişle halktan destek bekliyor.
Edirnespor Başkanı Erdem Güyümgüler, 30 bin TL olan elektrik borcunun 26 Aralık tarihine kadar yatırılması gerektiğini belirtti. Güyümgüler, Edirnelilerin bu borç dolayısıyla kendilerine destek olmaları gerektiğini vurgulayarak, “Edirnespor’un tekrar eski günlerinde olduğu gibi profesyonel ligde oynamasını istiyoruz. Bu kampanya çerçevesinde Edirnelilerin katkılarıyla Edirnespor’u yaşatmak istiyoruz. Edirne valimizin, belediye başkanımızın ve sivil toplum kuruluşlarının desteklerini bekliyoruz” dedi.
Dilaverbey Mahallesi Balıkpazarı Caddesi üzerinde bulunan Edirnespor kulübü binasına ’Elektrik borcu olan 30 bin liraya kampanya başlatılmıştır. Son ödeme tarihi 26 Aralık 2013. Tüm Edirnelilerin desteklerini bekliyoruz’ yazılı afiş asıldı. Bugüne kadar hiçbir kurum ya da herhangi bir iş adamından kulübe destek gelmediği bildirildi.
Edirnespor kulübü köklü geçmişi ile 1966 yılından bu yana birçok ünlü futbolcuyu bünyesinde yetiştirmiş olarak ön plana çıkıyor. Bunların arasında milli oyuncu Muhammet Altıntaş, Beşiktaş’ta top oynadı. Arda Denizeri, Hakan Keleş ve Zafer Biryol gibi futbolcuları bünyesinde oynayan kulüp maddi açıdan zor günler geçiriyor.
300 kadar lisanslı sporcusu bulunan Edirnespor kulübünün kapısına kilit vurulmak üzere olduğu kaydedildi.
(İHA)