BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Tarih tekerrür edecek

Başkan Özhan Canaydın, "34'üncü maça şampiyonluğu garantileyerek çıkacağız" dedi ve ekledi;

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canyadın, Teknik Direktör Eric Gerets'in sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili olarak, "Hocamızla 2+1 opsiyonlu bir sözleşmemiz vardı. Bunu yerine getirdik. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Başkan Özhan Canaydın, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Eric Gerets'in sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili olarak, "Hocamızla 2+1 opsiyonlu bir sözleşmemiz vardı. Bunu yerine getirdik. Yolumuza devam ediyoruz" dedi. Şampiyonluk yarışında tatlı bir çekişmenin yaşandığını söyleyen Başkan Canaydın, "Şu an gerideyiz, ama önümüzde önemli maçlarımız var. Mühim olan 34. maçın sonunda zirvede olmak. Bu maç da benim doğduğum şehir olan Bursa'da oynanacak. İnşallah o maça her türlü neticede şampiyonluğu garantilemiş bir ekip olarak çıkacağız. Ümit ediyorum ki tarih tekerrür edecek" diye konuştu.

Ligde en iyi futbolu oynayan ekibin Galatasaray olduğunun söylendiğine, fakat en çok da Sarı-kırmızılı ekibin tenkit edildiğine dikkat çeken Başkan Canaydın, bu durumun oyuncuları kamçıladığını ifade etti. Başkan Canaydın, hafta sonu ligde oynanacak Beşiktaş derbisine de değinerek, derbinin barış, dostluk ve fair-play ruhu içerisinde geçmesini dilediğini, kazanan tarafın Galatasaray olmasının da en büyük temennisi olduğunu söyledi.