BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,84
ALTIN 2.411,52
HABER /  GÜNCEL

Taraftarlar taşlı saldırıya uğradı

Kasımpaşa ile yapılacak olan karşılaşmaya giden Sakaryaspor taraflarının bulunduğu minübüs taşlı saldırıya uğradı.

Abone ol

Kasımpaşa ile Sakaryaspor arasında oynanan Bank Asya 1. Lig futbol karşılaşmasını izlemeye gelen Sakaryaspor taraftarlarının bulunduğu minibüs taşlı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında başına isabet eden taş yüzünden yaralanan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Uğur Özçakır hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Üniversite 1. sınıf öğrencisi, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

POLİS VE TARAFTARLAR AİLEYE ULAŞMAK İÇİN YOĞUN ÇABA HARCADI
Kasımpaşa ile Sakaryaspor arasında dün oynanan Bank Asya 1. Lig futbol karşılaşmasını izlemek için İstanbul'a gelen bir grup Sakaryaspor taraftarlarını taşıyan minibüse taşlı saldırı gerçekleştirildi. Minibüste bulunan Sakarya Üniversitesi 1'inci sınıf öğrencisi Uğur Özçakır, başına isabet eden taşla yaralandı. Yaralı genç olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis ve taraftarların çabasıyla Uğur Özçakır'ın ailesine ulaşıldı. Haber üzerine anne Hanife Özçakır ile yakınları İstanbul'a geldi.

YARALI GENÇ YOĞUN BAKIMDA

Özçakır'ın annesi Hanife Özçakır ve yakınlarının hastanedeki bekleyişi devam ediyor. Minibüs sürücüsü ile çok sayıda Sakaryaspor taraftarı, Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürülerek ifadeleri alındı. Polis, saldırıda camları kırılan minibüste detaylı inceleme yaparken, olay yerindeki mobese ve güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.