BIST 10.279
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen herkese saydırdı

Rıdvan Dilmen şike yasasının veto edilmesine çok sinirlendi

Abone ol

Cumhurbaşkanının şike yasasını veto etmesi Rıdvan Dilmen'i isyan ettirdi. Dilmen, "içerdekiler çıkacak diye ödleri koptu" yorumunda bulundu. Fenerbahçe ile ilgili kararı aldıran müfettiş Pierre Cornu için de "sakın bir daha Türkiye'ye gelmesin vururlar" ifadelerini kullandı.

NTV Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, veto yasasının iddianame açıklandıktan hemen sonra veto edilmesine tepki gösterdi. Hayli sinirli olan Dilmen hemen herkese patladı.

Şike yasasına veto
Şike cezalarına indirim öngören yasayı Cumhurbaşkanı Gül, hangi gerekçelerle veto etti. Ayrıntılar için tıklayın...


Canlı yayında isyan eden Dilmen şunları söyledi:

"Desenize kestirmeden bu arkadaşlar hapishaneden çıkmasın. Niye yalandan bu yasa çok ağır diyorsunuz. Yasa değişirse bu arkadaşlar çıkacak.

-Asıl rahatsızlıkları neydi biliyor musunuz? Cezaevinden çıkacak diye insanların ödleri koptu. Cumhurbaşkanı da rahatlattı onları.

TAYYAR BEY MECLİS'TE NİYE KONUŞMADI

-Bakın Meclis'te konuşmayan insanlar (Tayyar  Bey mi?) televizyonlara çıkıp konuştu. Meclis'te konuşacaksın orda değil. İddianame açıklandı yarım saat sonra veto geldi.

BAYRAM ETTİLER BU NASIL İNSANLIK

-Cumhurbaşkanımız veto edebilir bu ülkenin cumhurbaşkanıdır. Ama veto edilmesine bayram yapmak nasıl bir insanlıktır. İçerdekiler ümitlenmişler, düşünebiliyor musunuz onların duygularını.

BİZİMLE ALAY EDİYORLAR

-Veto edilsin diye bayağı çaba gösterdiler. Tebrik ederim...  Hiç kıvırmayacaksınız! Bir insan bir kere öldürülür, sabah akşam öldürülmez ki ya... Sabah akşam öldürüyorlar ya... İnsanlar ekran başında son dakika bekliyorlar. Bu olmaz. Allah vermiş canını Allah alır. Bizlerle dalga geçmeyin, bizlerle alay ediyorsunuz.

BEDELLİ ASKERLİĞİ GERİDE BIRAKTI

-Cumhurbaşkanı'mız veto edebilir. Ama vetoya sevinenleri anlamak mümkün değil. Bu arada veto edilsin diye baya bir uğraş verildi. Bedelli askerliği bile geride bıraktı. Sabah, akşam öldürüyorlar insanı, son dakikalar ile bekletiyorlar. Bir insan bir kere ölür. Sen koskoca bir kulübün canını hergün alamazsın. Oyunlarla alay etmeyin.

-Diyor ki Mehmet Ali bey, 'biz müfettişe hiç bir rapor sunmadık, ardından Beşiktaş ile Trabzonspor şüpheli dedik' sen kimi kandırıyorsun. İnsanların gözünün içine baka baka salak yerine koyulur mu ya?
Ya bu müfettiş Türkiye'de halk kahramanıydı şimdi 'en aşağılık' adamı oldu. Adam raporunda ne dedi; 'TFF dedi' diyor.

104 YILLIK ÇINARI YERİN DİBİNE SOKTULAR

Ben kim suçlu onda değilim, 104 yıllık çınarı yerin dibine sokmuşlar, aylardır da sömürmüşler 'aman ligden gitmesin bunlar büyük bütçe var giderse yandık', 18 kulüp başkanı yazılı ricadda bulunmuş. Cumhurbaşkanı veto edebilir diye gözümün içine soktular.

KALBİNİ SÖKEREK ÖLDÜRDÜLER

-Ben objektifim, tarafsız değilim. İnsanların gözünün içine baka baka, salak yerine koya koya, kalbini söke söke insan mezara sokulur mu ya...

-Cumhurbaşkanı veto edebilir... Ama gözümüzün içine soktular. Ne oldu veto etti de... Bu insanlar üç ay daha yatar...

BABAM GİBİ SEVİYORUM

-Milyonlarca insanı hergün öldürdünüz. Ben Aziz Yıldırım'ı babam gibi seviyorum ama arkadaş yaptıysa bir suç, çıksın oyun dışına.

İŞTE O ANLAR