BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL

'Yeşil' canlı yayına mesaj mı gönderdi?

15 yıldır ulaşılamayan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım canlı yayında yakını vasıtasıyla mesaj yolladı

Abone ol

Dinamit'in moderatörü Latif Şimşek Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'dan kendisine gelen mesajı canlı yayında açıkladı.

Beyaz TV ekranlarında ortaya atılan iddia çok konuşulacak. Ağırlıklı olarak CHP'deki yönetim krizinin tartışıldığı Dinamit'te, programın moderatörü Latif Şimşek çok tartışılacak bir açıklama yaptı.

YEŞİL'İN MESAJINI AÇIKLADI

Şimşek, yaklaşık 15 yıldır kayıp olan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım tarafından kendisine ulaştırılan mesajı canlı yayında açıkladı.

Yeşil'in, bir akrabası vasıtasıyla kendisine ulaştırdığı mesajı açıklayan Latif Şimşek Mahmut Yıldırım'ın yaşadığını ve estetik bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Şimşek, programın sonlarına doğru yaptığı açıklamayla Yeşil'in yaşadığına kendisinin de inandığını kaydetti.

İşte Dinamit programının moderatörü Latif Şimşek'in, programın sonlarına doğru yaptığı o açıklama:

"Biliyorsunuz Mahmut Yıldırım ortadan kaybolalı 15 yıl oldu. 15 yıldır Mahmut Yıldırım'ın yaşadığı ya da öldüğü tartışılıyor. Zaman zaman Ankara'da ve Antalya'da görüldüğü söylendi. Ancak hiçbir zaman bu iddialar doğrulanmadı. Bana Mahmut Yıldırım adıyla mesaj geldi. Mesajı ciddiye aldığım için size ulaştırmak istedim.

YAŞADIĞINI BİLDİRMEK İSTEDİ

Mesajı getiren Mahmut Yıldırım'ın çok yakınında olan bir kimse olduğunu iddia ediyor. Akrabası ve köylüsüymüş. Onunla görüşüp bana geldiğini söyledi. Söylediği aynen şudur: Mahmut Yıldırım en güvenilir moderatör olarak gördüğü için mesajı bana göndermek istemiş. Bir estetik operasyon geçirdiğini, yaşadığını bildirmek istemiş."