BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Taraftarlar çıldırdı

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Pablo Martin Batalla’nın mutsuz olduğunu belirterek, takımdan ayrılmak istemesi, yeşil beyazlı taraftarları üzü...

Abone ol

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Pablo Martin Batalla’nın mutsuz olduğunu belirterek, takımdan ayrılmak istemesi, yeşil beyazlı taraftarları üzüntüden çıldırttı. Yönetime olan tepkilerini dile getiren Bursasporlular, sosyal medyada ilginç yorumlar paylaştı.
Yeşil beyazlı kulubün şampiyonluğunda büyük emeği olan ve 3 sezondur takımı sırtlayan Pablo Martin Batalla, Teknik Direktör Cristoph Daum ile anlaşamadığını, kulüpte mutsuz olduğunu belirterek, menajeri aracılığıyla ayrılmak istediğini bildirdi. Batalla’nın bu haftaki Kasımpaşa maçına da çıkmak istemediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Batalla’nın bu talebi yeşil beyazlı taraftarları şaşırttı. Twitter aracılığıyla tepkilerini dile getiren taraftarların mesajları ise dikkat çekti. Bazı taraftarlar yönetime tepki gösterirken, bazıları da olaya hala inanamadığını söyledi. Sosyal medyada paylaşılan bazı mesajlar şu şekilde:
“Christoph Daum, Hooijdonk’tan sonra Batalla’yı da yemiş. Bir Bursalı da çıkıp "Biz Batalla’yı yedirmeyiz" der mi acep?”
“Batalla giderse bu şehir yanar !”
“Bursa Nüfus Müdürlüğü açıkladı: "Batalla’yı Bursa’dan gönderecek cesarete sahip bir yürek bırakın Bursa’ya dünyaya gelmedi"
“Batalla kalır, Ayhan Barışçı’dan tut Körüstan’a, Daum’a kadar herkes gider.”
“Biz gidelim sen kal Batalla”
“Bu Batalla’nın kararı değildir. Batalla adam kere adamdır. Sahaya çıkar aslan gibi oynar”
“Batalla’nın Bursa ile sözleşmesi var ve kulüpten alacağı yok ama durup dururken oynamak istemediğini söylüyor. Burası Dingo’nun Ahırı sanki”
“Batalla cumartesi günü sahada olmak istemiyormuş. Belki tribünde bizimle olmak istiyordur”
“Kardeşim bu Batalla’nın menajeri babası değil miydi? Adam daha geçen hafta Bursa’da çok memnunum futbolu burda bırakmak istiyorum demedi mi?”
“Ne günlere geldik Batalla bile oynamak istemiyor”
“Bir Batalla krizi eksikti oda oldu :(“
“Batalla’sız bir Bursaspor düşünülemez”
(İHA)