BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Moralsiz Timsah Paşa’ya karşı

Batalla’nın takımdan ayrılmak istediğini açıklamasıyla morallerin bozulduğu Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında karşılaşacağı K...

Abone ol

Batalla’nın takımdan ayrılmak istediğini açıklamasıyla morallerin bozulduğu Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçını kazanarak, yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Yeşil-beyazlılar, yarın Atatürk Stadı’nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Lige istediği gibi başlayamayan ve istikrar sıkıntısı yaşayan Bursaspor, bu karşılaşmada mutlak galibiyet hedefliyor. Kasımpaşa ise, bu sezon oynadığı futbolla dikkat çekiyor. Ligde oynadığı son 5 maçtan da galibiyetle ayrılan İstanbul ekibi, lider Fenerbahçe’nin 4 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Kasımpaşa ayrıca, ligin ilk haftasında deplasmanda mağlup olduğu Karabükspor karşılaşmasının ardından oynadığı 4 deplasman maçından da galibiyetle ayrıldı.

BELLUSCHİ YOK
Bursaspor’da kart cezalısı olan Arjantinli yıldız Fernando Belluschi, zorlu Kasımpaşa mücadelesinde oynayamayacak. Yeşil-beyazlılar bu sezon Arjantinli yıldızının oynamadığı maçlarda büyük sıkıntı çekti. Gol pozisyonuna bile girmekte zorlanan Bursaspor, Belluschi’nin oynamadığı 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Tangocunun zorlu karşılaşmada yine takımını yalnız bırakması, teknik direktör Christoph Daum’un elini kolunu bağlıyor. Öte yandan Kasımpaşa maçına çıkmak istemediğini dile getiren Batalla’nın, maç kadrosunda olup olmayacağı bugün akşam saatlerinde yapılacak toplantının ardından netlik kazanacak.

17. RANDEVU
Bursaspor ile Kasımpaşaspor yarın oynanacak karşılaşmayla birlikte 17. randevuya çıkacak. Bu zamana kadar oynanan 16 karşılaşmada yeşil-beyazlıların rakibine karşı üstünlüğü dikkat çekiyor. Daha önce 16 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde, Bursaspor 13 galibiyet alırken, Kasımpaşa’nın ise 3 galibiyeti bulunuyor. Yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmalarda Kasımpaşa filelerini 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 12 gol gördü.

LİGDE 9. RANDEVU
Bursaspor ile Kasımpaşa yarın oynanacak müsabakayla birlikte ligde 9. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 8 lig karşılaşmasında, yeşil-beyazlı takımın 6 galibiyeti, 2 yenilgisi bulunuyor. Bursaspor, rakibine 13 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. Öte yandan geçtiğimiz sezon ligde oynanan 2 karşılaşmayı da Kasımpaşa kazandı. Bursa’da oynanan 4 karşılaşmada ise ev sahibi ekibin 3 galibiyeti ve 1 yenilgisi bulunuyor.

DÜDÜK ÇAKIR’DA
Bursaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır’ın yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak. Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise çizgi hakemleri olarak görev yapacak.

MUHTEMEL 11
Bursaspor’un Kasımpaşaspor karşısında şu 11’le çıkması bekleniliyor:
“Frey, Basser, Civelli, Serdar, Taiwo, Tuncay, Şamil, Murat, Batalla (Musa) Ferhat, Kazım”
(İHA)