BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Hırsızlara şafak operasyonu: 12 gözaltı

Konya polisi bir kısmı cezaevinde olan hırsızlık şebekesine yönelik şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda 12 kişiyi gözaltına alınırken, b...

Abone ol

Konya polisi bir kısmı cezaevinde olan hırsızlık şebekesine yönelik şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda 12 kişiyi gözaltına alınırken, bazı evlerde güvenlik kamerası olduğu görüldü.
Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde ve ilçelerinde hırsızlık yapan şebekeyi tespit etti. 8 aydır takip ettiği hırsızlık şebekesi üyelerini belirleyen polis, zaman zaman bazı şüphelileri de yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dışarıda kalan ve halen hırsızlık yapmaya devam ettiği iddia edilen şüphelilere ise bugün şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde bulunan köpekleri polis ekmek vererek susturdu. Şüphelilerden bazılarının evlerinde ise güvenlik kamerası olması dikkat çekti. Operasyonda 2 adet av tüfeği de ele geçirildi.
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
(İHA)