BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Taraftardan gençlere alkış

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası grubuna kötü başlamasına rağmen alkış aldı

Abone ol

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak, kupa mücadelesine puan kaybıyla başladı.

Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor'u Kadıköy'de 2-1 mağlup eden yedeklerden kurulu Fenerbahçe kadrosu, kupada rakibini geçemedi. Sarı-lacivertliler, ligde 18 Ağustos'ta Kadıköy'de yaptıkları maçta, ilk yarıda Kemal ve Semih'in attığı gollerle rakibine üstünlük sağlamıştı.

Gürhan sakatlandı

Teknik direktör Zico'nun ikinci yarıda 64. dakikada Appiah'ın yerine oyuna dahil ettiği Gürhan, sakatlandığı için 17 dakika sahada kalabildi. Brezilyalı çalıştırıcı, oyuna devam edemeyen Gürhan'ın yerine 81. dakikada Vederson'u görevlendirdi.

Deivid gol ilacı olamadı

Fenerbahçe'de, son dakikalarda gol için Deivid oyuna dahil edildi. Zico, Gaziantepspor karşısındaki 0-0'lık skoru değiştirmek için 82. dakikada Deivid'i oyuna aldıysa da sarı-lacivertliler aradığı golü bulamadı. 

Taraftar gençleri alkışladı

Maçın ardından, maraton üst tribünde bulunan taraftarlar sarı-lacivertli futbolcuları alkışladı. Taraftarlar, futbolcuları tribüne çağırırken, kaptan Kemal, takım arkadaşlarını toplayarak tribüne doğru götürdü ve oyuncular hep birlikte taraftarı selamladı.