BIST 10.471
DOLAR 32,59
EURO 34,99
ALTIN 2.444,56
HABER /  SPOR

Taraftara çok özel bilet

Galatasaray üç maça özel bileti piyasaya sundu. Canaydın basın toplantısında konuştu.

Abone ol

Galatasaray Avrupa'daki eski şaşalı günlerine dönmek için atağa geçti. Şampiyonlar ligindeki üç maçlık seri için özel bileti piyasaya sundu. Başkan Özhan Canaydın, Adnan Polat, Eric Gerets, Mondragon ve Ümit Karan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda ayrıca "Atina'ya giden yol" yazılı tişörtler tanıtıldı. Canaydın 200 bin seyirciyi hedeflediklerini söyleyerek amaçlarının Atina'daki finale kadar gitmek istediklerini belirtti.

Canaydın:

Birbirinden değerli rakiplerle oynacağız. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Olimpiyat Stadı'nda toplam 200 bin taraftarı bekliyoruz. Yarın satışa çıkacak üç maçlık kombinelere ilgiden eminim. Atina'daki finale kadar çıkabiliriz. Takımıma ve taraftara güveniyoruz. Hızla eriyen ülke puanımızı yükselteceğiz. Yeniden tarih saymak için gün sayıyoruz. Türkiye'nin en büyük taraftarını Avrupa şampiyonu ile buluşturacağız. Hepimizin duasına ve desteğine ihtiyacımız var.  

-POLAT: ''FUTBOLU SEVEN HERKESİ DAVET EDİYORUZ''-

Taraftar tribünleri doldurduğu sürece başarımız kesindir. Oynanacak üç maç için paketler hazırlardık. Açık tribün 30 YTL kapalı tribün 60 numaralı tribün 120 YTL. Tek maç isteyenler için açık tribün 15 YTL kapalı tribün 30 YTL numaralı 50 YTL diğer tribünler ise 40 YTL olacak. Tribünleri doldurmak için ekonomik fiyatlar belirledik.

GERETS: ''TARAFTARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR''-

''Şampiyonlar Ligi çok önemli bir mücadele. Her maçta 70 bin kişinin arkanızda olduğunu bilmek saha içinde bizi ekstra güçlendirir. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın'' dedi.
    
Mondragon:

Diğer yandan kaleci Mondragon ise hem sportif başarı yakalamak, hem de seyirci rekoru kırmak istediklerini kaydederek, ''Eğer 200 bine seyirciye
ulaşırsak, bu tarafrımızın da desteğinin göstergesi olacak. Ben bir kaleci olarak tüm tribünlerdeki seyircilerin desteğini alarak mücadele etmenin keyfini yaşamak istiyorum. Seyircilerimizin desteğiyle finale kadar gitmek istiyoruz. Sadece sportif başarı değil, en fazla katılımın gösterildiği tarihe geçecek maçlarda oynamak istiyorum'' diye konuştu.

Ümit Karan:

Taraftarımızla birlikte eski günleri yeniden yaşayacağız. Alnımızın akıyla üç maçtan çıkacağız. Ne kadar çok seyirci gelirse o kadar gol atacağım, diye konuştu.

Toplantının son bölümünde üzerinde Galatasaray, Bordeaux ve PSV Eindhoven takımlarının armaları bulunan ürünlerin tanıtımı yapılırken, daha sonra toplantıyı izleyenler arasında bulunan tüm yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla basın mensuplarına fotoğraf verildi