BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,83
ALTIN 2.398,77
HABER /  SPOR

Taraftar sinir küpüne döndü

Gealatasaray Sivas'ı yine yenemedi. Taraftar Sivassporlu oyunculara ve hakeme küfrettiler.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Galatasaray, rövanş için avantaj sağlayamadı.

Bu sezon kupada ikinci kez berabere kalan sarı-kırmızılılar, daha önce Ankaraspor ile deplasmanda yine 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrılmıştı.


Lig lideri Sivasspor ise uzatma dakikalarında yediği golle galibiyeti koruyamamasına karşın, avantajlı bir sonuçla evine döndü.

TARAFTARLAR İSYANDA

Galatasaraylı taraftarlar, maç boyunca hakem Hüseyin Göçek'e, verdiği kararları beğenmeyerek tepki gösterdiler.

Özellikle yapılan faullü hareketler sonrasında Sivassporlu futbolculara tepki gösteren taraftarlar, küfürlü tezahüratlarda bulundular.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, hakem Göçek kimi pozisyonlarda kartına başvurmayınca, ''Oğuz Sarvan istifa'' diye tempo tuttular. Taraftarlar, bir pozisyonda kendisine tepki gösterdiği için Arda'ya sarı kart gösteren Hüseyin Göçek'e de küfürlü tezahürat yaptılar.

Sivasspor kalecisi Petkoviç'i de zaman geçirmekle suçlayıp ıslıklayan taraftarlar, maç sonunda da Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a küfür ettiler.

MEIRA, MEHMET'E GÖZ AÇTIRMADI

Galatasaray'da, cezasını tamamladıktan sonra takımdaki yerini alan Meira, Sivasspor'un ele avuca sığmayan santrforu Mehmet'e adeta göz açtırmadı.

İkili mücadelelerde genelde Mehmet ile eşleşen Meira, yerinde müdahaleleriyle Sivasspor'un ileride tek başına oynayan golcüsünün etkili olmasını engelledi.

Sivasspor'da da savunmanın göbeğinde oynayan Brezilyalı Da Silva Bilica da maçta üst düzey performans sergileyerek, rakip ataklarda yaptığı yerinde müdahalelerle dikkati çekti.

BALİLİ'YE KÜFÜR

Galatasaraylı taraftarlar, maçın ikinci yarısında oyuna giren Balili'ye küfürlü tezahüratta bulundular. Taraftarlar ''Kahrolsun İsrail'' ile başlayan tezahüratı, İsrailli oyuncuya küfür ederek bitirdiler.

İLK RESMİ MAÇINDA ASİST YAPTI

Sivasspor'un, devre arasında İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından transfer ettiği Yannick Kamanan, ilk resmi maçını Galatasaray'a karşı oynadı.

Kamanan, maçın 68. dakikasında Mehmet Yıldız'ın yerine maça girdikten sonra Balili'ye golde asist yaptı.