BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  MEDYA

Tarafsız Bölge yine fena karıştı!

"Yargıya müdahale" iddiaları Tarafsız Bölge'yi karıştırdı.

Abone ol

"Yargıya müdahale" iddiaları Tarafsız Bölge'de masaya yatırıldı. Hukukçular, Adli Kolluk Yönetmeliği'ndeki değişikliğini tartışırken Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek ile İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal karşı karşıya geldi. Stüdyodaki gerginlik yükseyince Ahmet Hakan çareyi reklam arası vermekte buldu. İşte o anlar;

Ahmet Hakan'ın "neresinden tutarsanız, dökülüyor" diyerek özetlediği "yargıya müdahale" tartışmaları CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'yi karıştırdı.

ÜNLÜ HUKUKÇULAR AYNI EKRANDA 

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Yargıçlar Sendikası İstanbul Temsilcisi Nuh Hüseyin Köse, Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Cavit Tatlı ve Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek'in katıldığı programda, İstanbul merkezli rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası yapılan yönetmelik değişikliği tartışıldı.

Yargıçlar Sendikası İstanbul Temsilcisi Nuh Hüseyin Köse, operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'ndeki görevden almalarla soruşturmanın önünün kesildiğini iddia ederek yürütmenin soruşturmaya müdahale ettiğini iddia etti. Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Cavit Tatlı ise operasyondaki iddiaların önemli olduğunu; ancak savcılığın yürüttüğü soruşturmada 6 ay beklemesinin, operasyonel bir soruşturma izlenimi yarattığını iddia etti.

EKRANDA YİNE KAVGA VAR

Stüdyodaki tartışmada tansiyonu yükselten anlar ise Ümit Kocasakal ile Reşat Petek'in karşılıklı atıştığı anlarda yaşandı. "Haddini bil" sözleriyle başlayan tartışma giderek alevlenince devreye Ahmet Hakan girdi. Tansiyon yine de düşmeyince zorunlu reklam arası verildi. İşte programdaki o anlar;