BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Tanrıverdi CHP'yi kızdıracak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin imalı ifadeleri CHP'lileri kızdıracak

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, CHP'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Tanrıverdi yaptığı açıklamada, "Onların bugün yaktıkları ışık doğrultusunda 2014 yerel seçimlerinde İzmir büyükşehir başta olmak üzere çok sayıda ilçe belediyelerimiz Ak Partili olacak. Geçtiğimiz dönem bir yol kazası olmuşsa da 2014'de artık ustalık dönemimizde tecrübemizi konuşturacağız. Birikimimizi, bilgilerimizi, dayanışmamızı, birlikteliğimizi, ortaklığımızı ortaya koyacağız, inşallah 2014 seçimlerinde başarıya imza atacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi seçimini, koltuğa oturmak adına heveslenmiyoruz. İzmir halkının beklediği hizmetleri gerçekleştirmek adına hevesleniyoruz. Koltuğa oturup keyif yapmak, yandaşlara peşkeş çekmek anlamında değil halkımıza arsenikli sular içirmek anlamında değil daha yaşanabilir bir kent adına hevesleniyoruz." dedi.

"İZMİR MARKA OLACAK"

İktidar olarak tüm belediyelere eşit davrandıklarını, belediye başkanlarının siyasi etiketleri ve isimlerini önemsemediklerini öne süren Tanrıverdi, bir şehre hizmet gitmiyorsa bunun merkezi hükümetin engellemesinden değil, yerel yönetimlerin şehri yönetememesinden kaynaklandığını iddia etti. Tanrıverdi, "Bu çerçevede inşallah 2014 yerel seçimlerinde büyükşehiri Ak Partili yaptığımız zaman bilesiniz ki İzmir en kısa zamanda marka şehir olacaktır" dedi.

"CHP ZİHNİYETİ İLE UĞRAŞACAĞIZ"

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu ise İzmir'de yerel yönetimlerin başarısız olduğunu belirterek, "AK Parti olarak bu süreçte fertlerle uğraşmayacağız ancak CHP zihniyetiyle sonuna kadar uğrayacağız" dedi. Toplantı açılış konuşmalarının ardından basına kapatıldı.