BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,89
HABER /  GÜNCEL

Tanınmamak için bu yöntemi kullandı

Bir kadının elindeki çantayı kapıp kaçan motosikletli kapkaççı bakın tanınmamak için nasıl bir yöntem uyguladı

Abone ol

Bir kadının elindeki çantayı kapıp kaçan motosikletli kapkaççı güvenlik kamerasına yakalandı

Adana'da bir kadının elindeki çantayı kapıp kaçan motosikletli kapkaççı Cengiz T. (20) güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı. 30 aynı sabıkası bulunan kapkaççının yakalanmamak için saçlarını kazıttığı belirtildi.

Akkapı Mahallesi Güney Yıldızı Sitesi'ndeki evinden çıkan Zehra G. (37), 18 Mart'ta elinde çantasıyla çarşıya giderken motosikletli Cengiz T. tarafından takip edilmeye başlandı. Cengiz T., motosikletiyle yaklaştığı kadının elindeki, içinde kredi kartları, az miktarda para ve cep telefonu bulunan çantayı alıp kaçtı. Zehra G. olayın şokuyla sinir krizi geçirirken vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde yaptığı araştırmada kapkaç anının güvenlik kamerasınca kaydedildiğini belirledi. Görüntüleri saniye saniye izleyen polisler kapkaççının azılı hırsızlardan Cengiz T. olduğunu belirledi. Bir türbeye girerek adaklık mumları, tabak ve tencereleri de çaldığı da ortaya çıkan Cengiz T.'nin, yakalanmamak için saçlarını da kazıttığı tespit edildi.

?Uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, kapkaç" gibi suçlardan 30 ayrı sabıkası bulunan Cengiz T. sorgusundan sonra adliyeye sevk edilirken fotoğrafını çekmek isteyen gazetecilere küfür edip saldırdı.